Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rukometna Liga prvaka

Ivan Čupić ozdravio, a želi finale protiv Laca, Duvnjaka i Vorija

ivan čupić
APF/PIxsell
28.05.2011.
u 10:55

Naša prilika je možda ta što Lazarov ne igra obranu pa stalno moraju mjenjati igrača u fazi obrane, a tu bi naša polukontra i kontra mogla biti ključna - rekao je Duvnjak.

Arena Koln danas će drugu godinu uzastopce biti domaćin završnog turnira rukometne Lige prvaka. Dvorana (20 000 mjesta) je odavno rasprodana, a u polufinalu ćemo gledati njemačko-španjolske obračune. U prvom polufinalu igrat će njemački Lowen i španjolska Barcelona.

 - Izdržao sam trening i bit ću na raspolaganju treneru za utakmicu. Natučeno rebro me više ne boli i ukoliko dobijem priliku dat ću sve od sebe da se plasiramo u finale - rekao je Ivan Čupić koji je jučer ujutro pio kavu sa suigračima iz reprezentacije, članovi Hamburga, Vorijem, Duvnjakom i Lackovičem.

 - Ne bi nitko od nas imao ništa protiv da se sretnemo u finalu. Mislim da na završnom turniru nema favorita jer su ovjde četiri podjednake momčadi - rekao je Čupić.

Rukometaši Barcelone poručili su da će prvo oni u finale, a onda će svi navečer navijati za svoje nogometaše u finalu Lige prvaka.

 - Ciudad Real nas je u posljednnje dvije godine zaustavljao na putu do finala. Vrijeme je da se konačno mi sad radujemo - rekao je Blaženko Lacković, a Domagoj Duvnjak je dodao:

 - Ciudad je u odnosu na lani jači za Lazarova, ali slabiji za Metličića. Odlučit će nijanse, dobar dan vratara. Naša prilika je možda ta što Lazarov ne igra obranu pa stalno moraju mjenjati igrača u fazi obrane, a tu bi naša polukontra i kontra mogla biti ključna - rekao je Duvnjak.

Baš kao i sva četvorica naših igrača ni Kiro Lazarov nikad nije osvojio Ligu prvaka.

 - Najmanje smo u polufinalu priželjkivali Hamburg. Igraju u gotovo istom sastavu već tri, četiri godine. Uostalom koliko su dobri pokazuje činjenica da su prvaci Njemačke. Mi smo nešto iskusniji, u neizvjesnijm završnicama smo najjači - rekao je Lazarov.

Lowen i Barcelona igraju u 15.15, a Hamburg i Ciudad Real u 18 sati.

Ključne riječi

Komentara 2

BA
balance
11:04 28.05.2011.

ajmo nasi HSV prvak Europe!!

DA
dade
19:59 28.05.2011.

mozda ali neki drugi put :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije