Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Priznanje

Ivan Bebek sudi u Europi nakon napada u Sinju

Ivan Bebek
Foto: Marko Lukunić/Pixsell
1/5
22.08.2019.
u 14:27

Bebek će od 21 sat u slovačkoj prijestolnici po 122. put u svojoj karijeri suditi službenu utakmicu na međunarodnom nivou. Prošle sezone sudio je pet utakmica Europske lige, od toga tri u skupini te dvije u kvalifikacijama

Hrvatski kvartet nogometnih sudaca na čelu s glavnim sucem Ivanom Bebekom (42) večeras će dijeliti pravdu na utakmici play-offa Europske lige između Slovana i Paoka u Bratislavi. 

Bebek će od 21 sat u slovačkoj prijestolnici po 122. put u svojoj karijeri suditi službenu utakmicu na međunarodnom nivou. Prošle sezone sudio je pet utakmica Europske lige, od toga tri u skupini te dvije u kvalifikacijama. 

Ovaj novi angažman je veliko priznanje za Bebeka u ovom periodu, gotovo 20 dana nakon što su ga u Sinju fizički napali navijači Hajduka poslije utakmice splitskog kluba s Lokomotivom koju je Bebek sudio. 

Kao što su nam ovih tjedana govorili iz HNS-a, svi, pa tako i krovne europske organizacije, znaju koliko je Bebek dobar sudac. Pravi je problem u toj situaciji bio što je, kako je rekao šef hrvatskih sudaca Ante Kulušić, ljubitelje nogometa u domaćem prvenstvu teško zadovoljiti, pogotovo u tom poslu. 

Riječaninu će večeras pomoćnici biti Goran Pataki iz Đakova te Bojan Zobenica iz Velike Gorice, a posao četvrtog suca obnašat će Igor Pajač, 33-godišnji talentirani sudac iz Zeline koji će ovog vikenda biti glavni sudac na ligaškoj utakmici između Osijeka i Hajduka.

>> Pogledajte ozračje na maksimirskim tribinama

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije