Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Elitna skupina

Bebek dobio veliko priznanje Uefe: Sudit će najvažnije utakmice LP-a i EL-a!

Ivan Bebek
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
21.07.2015.
u 18:20

- To je sada početak novog puta jer se otvaraju jasno i nove perspektive, nastupi na Europskom i Svjetskom prvenstvu

Ivan Bebek dobio je veliko priznanje Uefe! Naime, poznati hrvatski sudac svrstan je u Elitnu skupinu sudaca u kojoj se nalaze 29 sudaca iz 19 zemalja, a upravo njima povjeruju se najdelikatniji zadaci. Suci iz te skupine sude najvažnije utakmice Lige prvaka i Europske lige, kao i utakmice na velikim natjecanjima.

- Ponosan sam na to postignuće, prvi put Hrvatska ima suca u elitnoj kategoriji. To je najviše što se može postići u smislu statusa u Uefi, mogu reći da je to san i cilj svakog suca u trenutku kada dođe na međunarodne liste. Zahvalio bih se i svojim pomoćnima, to je timski rad i stoga je ovo zajednički uspjeh - rekao je Bebek za stranicu HNS-a i dodao:

- To je sada početak novog puta jer se otvaraju jasno i nove perspektive, nastupi na Europskom i Svjetskom prvenstvu. Treba se sada dokazati na toj razini, i iskoristiti mogućnosti koje se otvaraju. Nastavljam raditi kao da se ništa nije dogodilo, maksimalno profesionalno pristupam svakom zadatku i onda se mogu nadati ovakvim lijepim vijestima i u budućnosti.

>>Bebek: Nisam si postavio velike ciljeve kao Euro

Komentara 2

Avatar di1973
di1973
21:19 21.07.2015.

bravo bebek dokazao si da si pošteno sudio do sada.

FI
Fisherman
22:07 21.07.2015.

Za sve poznavatelje nogometnih prilika u nas Hrvata jedna informacija koju svi znaju ali su ju ocito malo smetnuli sa uma.U Hrvatskoj nemozes napredovati ako posteno sudis pa cak i ako je rijec o trecoj ili cetvrtoj nogometnoj ligi.Onda moras imati mecenu koji ce se u sudackoj komisiji pobrinuti da mozes napredovati bar do 1 HNL. E tek kad dodes u medunarodne vode prepusten si sam sebi i svojoj sposobnosti da opet nades nekog ko ce te gurati prema elitnoj skupini.Nazalost ovo je istina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije