Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAJSTORSKI KANDIDAT za MISS SPORTA

Osim što je lijepa, Iva je i doprvakinja u šahu

Iva Mila Brigljević
Foto: Direkcija Miss sporta Hrvatske
1/4
18.01.2016.
u 16:00

– Šahom me “zarazio” tata Milan koji je FIDA majstor. Aktualna sam viceprvakinja Hrvatske u konkurenciji do 18 godina. Prvenstvo se igralo u Krapini. Pobijedila sam sve najbolje, a onda u finalu izgubila od Ivane Blažeke koja nije bila među favoritima – rekla je Iva Mila.

Iva Mila Brigljević (18) desetak godina igra šah. Trenutačno ima titulu majstorskoga kandidata, ali do titule nacionalnog majstora nedostaje joj nekoliko bodova. Inače je iz Petrinje, a igra za Sisak, piše sportski tjednik Max!.

– Šahom me “zarazio” tata Milan koji je FIDA majstor. Aktualna sam viceprvakinja Hrvatske u konkurenciji do 18 godina. Prvenstvo se igralo u Krapini. Pobijedila sam sve najbolje, a onda u finalu izgubila od Ivane Blažeke koja nije bila među favoritima – rekla je Iva Mila. Sestra Vita (25) također je igrala šah, ali je prestala prije par godina.

>> Na casting došla Miss sporta Hrvatske, buduća cvjećarka i shopping kraljica

Komentara 1

PE
peugeot
16:53 18.01.2016.

Dao bi joj "suster-mat" u dva poteza. I jos ako bi ostala u ovoj pozi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije