Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skok unatrag
Povratak na članak

Svjetska smotra bez Talijana: Kraj! Apokalipsa! Sramota!

Naslov na prvoj stranici najtiražnijeg lista u Italiji Corriere della Sera: "Bez svjetskog prvenstva nakon 60 godina"

Komentari 6

DU
Deleted user
14:11 14.11.2017.

1:0,1:1,0:0 i sazrilo je vrime i sve se vratio..

VL
DU
Deleted user
12:39 14.11.2017.

Kmeka za izbornika !

VL
Avatar poljicanin
poljicanin
17:24 14.11.2017.

To se dogodi kada na terenu ima previše pederčića kojima je frizura toliko važna da ju ne bi znojem upropastili.Kada bi postavili deset Chiellinija to im se ne bi dogodilo.

VL
DE
deda1234
16:20 14.11.2017.

A znali smo ih i mi zaj...!

VL
Avatar nekakav
nekakav
14:12 14.11.2017.

talijani će iz ovog izvući pouku, i razbiti svoj sustav totalno, mislim na financiranje. sad više neće drugoligaši uzimati velike novce od lige, jer će prva liga postati ekskluziva, sa primjerenom zaradom, što sad nije slučaj, jer drugoligaši im uzimaju jako lijepe novce. a mi ćemo se propisno osramotiti u rusiji. iskreno, jesmo li zbilja mi svojim igrama u cijelom ciklusu kvalifikacija zavrijedili sp? protiv grčke nismo ni jedanput zapucali prema golu! 4 gola u prvoj smo im dali u nekoj stvarno neobičnoj utakmici, nismo nikad tako igrali prije, a u uzvratu dokazali da ni ubuduće nećemo. sad dalića kujemo u zvijezde, a malo pomalo nam je sve jasnije da će završiti kao i svi njegovi prethodnici, kao veliko razočaranje. i bilić je bio faca, pa smo ga odbacili ko zadnju krpu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.