Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kvalifikacije za EP

Italija se provukla u Sloveniji, Nizozemci uvjerljivi

Yoann Gourcuff
AFP
25.03.2011.
u 23:17

Bila je to večer gostiju u prvim utakmicama kvalifikacija za Europsko nogometno prvenstvo 2012. u Ukrajini i Poljskoj.

U skupini C Talijani su slavili u Sloveniji "talijanskim" rezultatom 1:0, a strijelac jedinog pogotka bio je Motta. Druga utakmica skupine C bila je dramatična. Naše istočne susjede Srbe namučila je Sjeverna Irska. Otočani su na poluvremenu vodili pogotkom Mc Auleya, no pogocima Pantelića i Tošića Srbija okreće rezultat i dolazi do važnih bodova uoči nastavka natjecanja.

Nizozemci su uvjerljivo promarširali Mađarskom, upisavši visoku 4:0 pobjedu. Pogotke za oranje postigli su Van der Vaart, Afellay, Kuijt i Van Persie. Reprezentacije Nizozemske i dalje je maksimalna u kvalifikacijama, nakon pet susreta ima pet pobjeda u skupini E.

U skupini D, Francuzi su se dosta namučili na gostovanju kod Luksemburga, no pogocima Mexesa i Gourcuffa slavili su 2:0.

Austrijanci su neplanirano kod kuće prosuli bodove protiv Belgije, izgubivši 0:2 (Witsel 2) te svojim suparnicima sad gledaju u leđa u skupini A.

U skupini I Španjolska je na svom terenu u Grenadi preokrenula vodstvo Čeha, te na kraju slavila 2:1. Slavlje furiji s dva gola donio je David Villa.

Ključne riječi

Komentara 11

TJ
TataEU-Janez
09:25 26.03.2011.

Dragi prijatelji Hrvati....znajte moj Janez se sinoć gadno napil u gostilni kog Franca{teško je podnio da smo izgubili od Talijana} tako da još spava...budem mu ja već rekao da ga spominjete i da ga željno očekujete!

BO
bomba
23:30 25.03.2011.

Italija se provukla. Nije se provukla već je pobijedila na vrućem gostovanju. Naslo je čudo, u stilu omaložavanja pobjednika. Ovaj novinar je čuo još udjetinstvu kako su stariji govorili kako se Italijani uvijek provlače pa on danas nastavio. Novinar zati ne štrajkuješ za svoja prava zajedno sa svojim kolegama?

BU
Bubra
10:27 26.03.2011.

Tata kupi sinu LCD Televiziju da moze pratit Europsko Prvenstvo u Nogometu 2012 i navija za svoje susjede.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije