Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Maksimir

Istok rasprodan: Hrvatska će konačno igrati pred ispunjenim tribinama

Luka Modrić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
17.03.2017.
u 18:17

Ukupno je prodano više od 17.000 ulaznica do petka poslijepodne, a kapacitet Maksimira za ovu utakmicu je 27.764 gledatelja, izvijestio je Nikša Martinac, HNS-ov povjerenik za ulaznice.

Danas je prodana i posljednja ulaznica za istočnu tribinu maksimirskog stadiona za kvalifikacijski ogled Hrvatske i Ukrajine, a još samo ovoga vikenda imate priliku u pretprodaji kupiti ulaznice uz 50 posto popusta.

Nakon dvije godine bez domaće natjecateljske utakmice, navijači su se zaželjeli hrvatske nogometne reprezentacije.

"Od danas više u prodaji nema ulaznica za istočnu tribinu koja je rasprodana, kao i Zapad VIP, pa su za kupnju preostale tek sjeverna i zapadna tribina. Ukupno je prodano više od 17.000 ulaznica do petka poslijepodne, a kapacitet Maksimira za ovu utakmicu je 27.764 gledatelja", izvijestio je Nikša Martinac, HNS-ov povjerenik za ulaznice.

Pretprodaja završava ovoga vikenda - blagajne stadiona Maksimir otvorene su još u subotu od 10 do 18 sati. Ulaznice je u pretprodaji moguće kupiti putem interneta do nedjelje 19. ožujka.

Ako nakon završetka pretprodaje ostane još ulaznica, njih će po redovnim cijenama biti moguće kupiti putem interneta te na blagajnama od 20. ožujka od 10 do 18 sati do prodaje svih ulaznica.

Tribina / cijena ulaznice / cijena ulaznice u pretprodaji

Tribina Sjever-gore / 60 kuna / 30 kuna u pretprodaji
Tribina Sjever-dolje / 80 kuna / 40 kuna u pretprodaji
Tribina Istok / 140 kuna / 70 kuna u pretprodaji - RASPRODANO
Tribina Zapad dolje / 240 kuna / 120 kuna u pretprodaji
Tribina Zapad VIP sredina / 300 kuna / 150 kuna u pretprodaji - RASPRODANO

Kupac ulaznica internetom mora biti isključivo državljanin Republike Hrvatske, bez obzira na adresu prebivališta, uz popunu osobnih podataka (ime i prezime, OIB i adresa kupca) na HNS-ovom portalu za ulaznice; ostali navijači za koje kupac kupuje ulaznice mogu biti i strani državljani.

Više informacija o kupnji ulaznica preko interneta: PORTAL ZA ULAZNICE.

Utakmica Europskih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji između Hrvatske i Ukrajine na rasporedu je u petak 24. ožujka s početkom u 20:45 sati.

>>Bivši nogometaš sad je konzul: Naš sir, maslinovo ulje i vina osvojili su Ukrajince, a Klička dovodim u Split

>>Čačić objavio popis igrača za utakmice protiv Ukrajine i Estonije

Komentara 2

ON
ON
09:29 18.03.2017.

Hajmo decki.Zaboravimo na svekodnevne svade i neslaganja.Budimo barem 90minuta jedno.Ostavimo politiku podjele greske HNS,budima potpora nasim perjanicima oni su to zasluzili.Na kraju cemo svi biti zadovoljni.Sve ono sta nas ponice da budemo kontra ostavimo za posle tekme.

MN
Mnd7779
07:47 18.03.2017.

idemoooo. Sa sjevera., do juga. Hrvatska volim te. Modrić. Mandżukić. Modriććć. Sieg.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije