Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EKSKLUZIVNO ZA VL
Povratak na članak

Istinska legenda divila se vatrenom iz '98. i progovorila o Hrvatima: Šteta što niste uspjeli...

– Da, gledao sam neke vaše utakmice. Naravno, polufinale i finale. Šteta što niste uspjeli osvojiti Svjetsko prvenstvo jer ste sjajna momčad. Ali to vam je tako u nogometu – rekao je Henrik Larsson za kojega je Ronaldinho tvrdio da mu je idol.

Komentari 3

Avatar B
B
10:25 02.12.2019.

Bože šta vi drobite: "istinska legenda"... nogomet sve skupa je nevažna idiotarija za mazanje očiju svjetini. Kruha i igara. To što vi pola naslovnice svog portala posvećujete nogometu, govori samo o tome da ste dio mašinerije.

VL
Avatar nisamsavrsen
nisamsavrsen
08:05 02.12.2019.

Lijepa priča i primjer prijateljstva bez granica. Bravo ekipa, samo tako nastavite.

VL
Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
09:39 02.12.2019.

Larsson voli SF priče a najnovija kaže kroz " baraž do svetskog trona "😂

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.