Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ispisale povijest
Povratak na članak

Istina o našim junakinjama: Rastužit će vas kada vidite koliko većina njih zarađuje

- Samo iz moje generacije nekoliko je sjajnih igračica odustalo od rukometa, nisu mogle živjeti od sporta, a nisu mogle paralelno ni studirati ili raditi i trenirati - istaknula je Ćamila Mičijević

Komentari 15

Avatar comparator
comparator
08:19 20.12.2020.

Bez imalo patetike mogu reći kako je ova ekipa nešto fascinantno i daje nadu narodu i sportu. Predivno je vidjeti njihov smijeh i te graciozne pokrete s željom pobijediti jače od sebe. Preponosan sam ,a vjerujem i sportska Hrvatska kaoo i ostala na rezultat no najviše smo ponosni na ljepotu pristupa natjecanju gdje je zadovoljstvo nagrađeno pjesmom i čestitkama ,a novac je tek sporedna stvar poželjna ali ne i presudna. Naprosto sam dirnut tim enuzijazmom i pravom pravcatom mladošću koja uživa u natjecanju.

VL
LE
lector2corrector
09:02 20.12.2020.

istina o našim novinama: vidi li uredništvo da ima lijepih tema iz HR, a ne stalno viriti u susjedstvo? Usporediti ovaj tekst s jučerašnjim naslovom "Kaos u Srbiji" je... neusporedivo.

VL
Avatar HipnosPajdaš
HipnosPajdaš
09:22 20.12.2020.

Raspodjela sredstava između športa i kulture, iz onoga što daje Ministarstvo kulture i športa u Hrvatskoj je za svaku osudu. Kako reče Šoštarić, deset posto od toga dobiju športaši, dok sve ostalo pokupi "kultura"? To su oni koji postavljaju crvene zvijezde petokrake na naše nebodere, pišaju po Trgu svetog Marka, vade hrvatske zastave iz vagina, snimaju filmove u BIH, ili stoluju na Brijunima gdje se sastaju "glumci" sa "ovih prostora", ili se snimaju igrani i dokumentarni filmovi, koji stigmatiziraju hrvatsku Državu, sramote branitelje i Domovinski rat, pa Tuđmana....dok se u ostalim zemljama mahom sredstva raspodjele fifti, fifti...Još je dobro da našim športašima, koji nas ovako predstavljaju u Svijetu, ovih deset posto ne uzmu kakve antihrvatske, odnosno antivladine udruge, koje čekaju da ih Vlada nahrani debelim iznosima iz proračuna, da bi onda oni popunili rupu, koju kulturnjaci ostave u blaćenju Hrvatske i njezinih vrijednosti.

VL
DU
Deleted user
08:51 20.12.2020.

Istina da se u rukometu, pa i ostalim zenskim sportovima manje zaradjuje. Mozda je izuzetak tenis. Sjecam se mojih kolegica koje su igrale u prvoj ligi. Bile su jos gimnazijalke. Osim sto su ih profesori pustali da igraju, nikakvih drugih beneficija nisu imale. Kad su odlucile ici na studij morale su napustiti aktivno bavljenje sportom. Nisu one igrale rukomet radi novaca nego radi sporta. Danas je sport postao unosan posao, recimo kao muzika, film., a koliko zaradjujes zavisi za koga igras i tko ti je sponzor,

VL
M3
Miške 3
11:05 20.12.2020.

Igračice Lokomotive. Moja sestrična Mirjana Košutić bila je golmanica Lokomotive početkom 50. i tada prava sportska zvijezda ( visoka lijepa brineta) pogotovo kad su Lokosice pobijedile Almiru Beč. Udala se za trenera Jaklinovića, diplomirala na FF fakultetu ruski i hrvatski jezik i predavala na gimnazijama. U zdravom tijelu, zdrav duh.

VL
HR
Hrabraja
10:58 20.12.2020.

Zarada ovisino gladateljema i interesu. Ako nema zanimanja za ž rukomet jednostavno nema niti novaca. Kao u bilo kojem poslu, pa ne pada novac s nema

VL
Avatar KALIMERO
KALIMERO
08:58 20.12.2020.

VL će ih njih adekvatno nagraditi makar u rangu nogometaša

VL
TR
Tridvajeda
09:51 20.12.2020.

A neće nas rastužiti, kada vidimo koliko kao trgovkinja zarađuje nečija mama? Ne bi trebali biti tužni na vozačku plaću nečijeg sina? Što je sa keramičarima, zidarima, kuharima i konobarima, što sa stolarima i frizerkama? Samo sportaši, glumci, doktori i političari su važni. E zato nam i je tako u državi!! Glup narod i još gluplji urednici i novinari!

VL
Avatar majkuvam
majkuvam
12:16 20.12.2020.

Predlažem da se smanje plaće svim političarima za 50% i raspodijele na cijelu žensku rukometnu reprezentaciju .A što ostane neka se dodijeli drugim uspješnim,slabo plaćenim sportovima.

VL
PO
Potkonje
10:22 20.12.2020.

Uvijek kod nas je bila podjela novca po babi I stricevima,pojedinacni sportovi,I gdje igraju zene sramotno malo novca.I samo voljom I hrabroscu do pobjede.

VL
Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
19:47 20.12.2020.

2 milijarde kuna godisnje dobiju nevladine udruge , kao recimo dokumenta , centar za mirovne studije , i druge uglavnom lijevo liberalne udruge , koje samo sramote Hrvatsku i rade protiv nacionalnih interesa , i uglavnom za strane narucitelje ,, do kada ce se u vjetar bacati novac , audiovozualni centar financira Srpske i Bosnjacke filmove , npr Jasmilu Zbalic ili druge koprodukcije koje isto tako pljuju po Hrvatskoj , mi smo stvarno slucajna zemlja , a uspjesi nisu slucajni jer jos ima srca i snage i ljubavi za domovinu

VL
Avatar KiM
KiM
15:47 20.12.2020.

Da su lagale za Maminja i one bi zaradjivale vise! Ovako ni para ni medalja! Razbice nas Dankinje ko beba zvecku!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.