Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GREŠKE IZBORNIKA
Povratak na članak

Istina, Červar je rekao da je Japan opasan, ali na ova pitanja nam duguje odgovore

Šteta, najvjerojatnije smo izgubili jedan bod u drugom krugu. U redu, nije to najstrašnije, jer, mogli smo izgubiti dva. Računica za četvrtfinale sada ostaje ista - pobijediti Angolu, Katar, Argentinu i Bahrein. Danska u ovom trenutku nije bitna. A postat će, ako nas stigne neki novi kiks

Komentari 17

DU
Deleted user
08:24 16.01.2021.

Bilo je i gorih startanja na prvenstvu, tako da nije strašno. Ali pametne opominje. Imamo odlične igrače, samo netko to treba posložiti i imati ideju i kada ti protivnik ne odgovara. Lakše je bilo sa sporim španjolcima nego ovakvim eksplozivnim brzancima. Veličina trenera je da ima odgovor upravo na ovakve situacije. Eto, rekoše iskusni stručnjaci da je 5-1 bio promašaj koji je samo iscrpljivao prednjeg, kojega su lako zaobilazili i napadali ostatak obrane koji je ostajao na širokom prostoru. Valjda znaju šta govore. Imamo odličnu repku i sigurno možemo puno, s malo više povjerenja u mlade koji i nisu tako mladi kako sada ispada. I Dika Mem ima 23 pa razvaljuje.

VL
MR
mrkvax
07:44 16.01.2021.

Hahahahha...komu tebi duguje odgovor...?

VL
RO
roland
09:04 16.01.2021.

Je. Izbornik je pogriješio s izborom igrača, ha, ha, ha...Červar je, a ne Brozović, 2 i pol minute prije kraja, s igračem više za nas, napravio totalno glupi prekršaj kada je nogometnim startom zaustavio Japanca! Dakle, mi imamo igrača više,iše, Japanci izvozaju obranu, uhvate Brozovića na krivoj nozi, a on nogometnim starom radi prekršaj? Gubimo prednost igrača više, a onda imamo i igrača manje!

VL
DU
Deleted user
08:37 16.01.2021.

Uvik kad utakmica ne ide željenim tokom,Červar gubi glavu u kombinacijama.Oni sigurno nisu imali na treningu kombinaciju Čupića na desno vanjski.I onda to poremeti i koventraciju i kombinatoriku svim igračima.Ako nama Mamić i Šebetić a pogotovo Martinović ne proigraju ondada mi nemamo šta tražit na prvenstvu.Jednostavno oni moraju proigrati i onda se možemo nadati medalji.Svakako da tu fali Karačić,a to smo vidili na prošlo EP

VL
GP
gprskalo
08:10 16.01.2021.

Nama ništa ne duguje, jedino što nam ti nisi jasan, da te možda ne nosa nakon vakcine?

VL
KU
Kurciban
08:22 16.01.2021.

Červar od kad je postao Gopčeva marioneta, lagano postaje grobar hrvatskog rukometa.

VL
Avatar Joejordan
Joejordan
08:34 16.01.2021.

Istina i ja sam rekao da je Japan opasan, Ali samo zato što oni imaju izbornika...

VL
DU
Deleted user
08:37 16.01.2021.

Mora se priznati da igramo zastarijeli rukomet a Červar jednostavo nije u stanju da reagira na krizu u toku utakmice. Za vrijeme najvažnijeg time outa jedino je rekao ajde momci ili tako nešto. Da sam bio na njegovom mjestu oprostio bi se nakon srebra na ep a kormilo prepustio nekom mlađem perspektivnom treneru da udahne malo živosti u naše vrlo talentirane rukometaše.

VL
Avatar Malji
Malji
08:21 16.01.2021.

U nekim utakmicama je teško dostići 6 razlike a i sreća je tu a Japanci su je imali na pretek

VL
Avatar Roy Bean
Roy Bean
08:16 16.01.2021.

A ja vjerujem da je Lino namjerno postavio igru, kako ju je postavio. Krila su stalno bila u kutu i nisu uopće sudjelovali u napadu.

VL
CA
cortesova arkebuza
18:11 16.01.2021.

Činjenica je da bez obzira na uspijehe koje ja najviše prepisujem igračima, Lino Červar pokazuje nevjerojatno nepoznavanje rukometne igre. Pa naravno da je najbolja obrana na relativno niske Japance baš 6-0. Onako brzi i pokretni protiv naših visokih i teških rukomtaša izgledali su još superiorniji bez obzira koliko to smiješno izgledalo. Vidjelo se uostalom na rezultatu gdje su nekoliko puta imali 6 razlike. Teški amaterizam i tvrdoglavost, neznanje Červara koštalo nas je boda. Problem je da vjerujem igračima da će dati 100%. Nisam siguran da momčad Lino neće kao koliko puta neznanjem uništiti. Dosta je amaterizma. Dajte nam napokon trenera koji zna. Mogli smo imati još bar 5 medalja da je bio znanac na klupi zadnjih 10 godina.

VL
PO
Pobijedilismo45"
09:23 16.01.2021.

Lino je napravio rezultat ali ga je vrijeme pregazilo , njega čitaju i oni najlošiji treneri.

VL
Avatar Point_of_view
Point_of_view
08:02 16.01.2021.

Činjenica da nismo istrčali niti jednu kontru govori sama po sebi koliko smo spori. A igrači poput Muse ili Brozovića koji su toliko spori da Japanca niti ne vide kad protunji pored njih, nije niti trebalo stavljat na popis za ovu utakmicu.

VL
DU
Deleted user
08:02 16.01.2021.

U obrani šuplji u napadu bezidejni. Uporno kroz sredinu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.