Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE JE PREDVIDJELA

Ispunilo se proročanstvo Blanke Vlašić, znala je što će se dogoditi

Proslavljena hrvatska atletičarka Blanka Vlašić
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/6
31.10.2022.
u 22:03

Blanka je 2016. rekla da će njezin brat Nikola biti sjajan nogometaš i poznatiji od nje. Vlašić je jučer odigrao sjajnu utakmicu protiv Milana i talijanski mediji ga hvale

Talijanski Torino je upisao veliku pobjedu na domaćem terenu u sklopu 12. kola protiv prvaka Milana (2:1), glavni čovjek za rušenje rossonera bio je naš Nikola Vlašić

Ugledna Gazzetta dello Sport, tamošnji najtiražniji sportski list, očarana je na račun hrvatskog dvojca u redovima popularnih 'bikova', hvalospjeve sipaju za Ivana Jurića i Vlašića koji je prvo izborio slobodni udarac nakon kojeg je pao pogodak, da bi tri minute kasnije majstorskim potezom prevario obranu Milana i asistirao za pogodak. Okrenut leđima petom je produžio loptu za strijelca Miranchuka.

Juriću je Gazzetta dala sjajnu ocjenu 8. Malo je trenera u sezoni koji uspijevaju dobiti takvu ocjenu. No, kad taktikom uništiš jedan Milan, onda ti se i najveći naklone. Vlašić je zaradio pola ocjene manje, dakle 7.5 uz opis: 

'Odigrao je čarobnu utakmicu', a ovaj komentar je sasvim dovoljan pokazatelj u kakvoj se formi nalazi vatreni neposredno prije Katra.  

- On je totalni Bik: namješta, izmišlja šanse i žrtvuje se. Visoka kvaliteta koja traje. A tek ono čarobno dodavanje za Mirančuka... - napisala je Gazzetta o Nikoli.

A Gazzetta je svojedobno ugostila danas bivšu hrvatsku atletičarku Blanku Vlašić (38). Tada im je rekla nešto o svom bratu Nikoli što se obistinilo.

"Bilo je to u travnju 2016. kada je četverostruka svjetska prvakinja te osvajačica srebrne i brončane olimpijske medalje u skoku vis posjetila naše prostorije prilikom dolaska na maraton u Milanu. Tada nas je odmah po dolasku pitala: 'Jeste li čuli za mog brata? Zove se Nikola, 18 mu je godina i igra kao veznjak za Hajduk. Probit će se na veliku scenu i postati slavniji od mene'. Netko će biti ponosan na svoje proročanske moći i svog malog brata", napisala je tada Gazzetta.

Blanka Vlašić u međuvremenu se ostavila skoka u vis i udala za sportskog novinara Rubena van Guchta s kojim čeka bebu. Bratu Nikoli ide vrlo dobro u Torinu, a uskoro ga čeka nastup s Hrvatskom na Svjetskom prvenstvu u Katru. 

>> Potukli se Boysi i Torcida


 

Ključne riječi

Komentara 18

ĆA
ĆanotaKrljo
06:05 01.11.2022.

Jbte... imamo i mi nostradamusa !

TT
tik tak
07:55 01.11.2022.

Talijani kako bi mu digli cijenu Vlašića guraju u reprezentaciju...Tako će ga lakše i skuplje prodati....

DU
Deleted user
05:52 01.11.2022.

E, Blanka, Blanka. Toliko o tebi kao proroku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije