Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mladi nogometaši

Ispred Halilovića, Pašalića i Pjace: Martial najbolji u Europi

Anthony Martial
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
19.12.2015.
u 15:47

Martial je osvojio nagradu Zlatni dečko ispred igrača minhenskog Bayerna Kingsleya Comana i Arsenalovog Hectora Bellerina.

Napadač Manchester Uniteda Anthony Martial proglašen je najboljim mladim nogometašem Europe.

Nagrada koju je osnovao 2003. godine talijanski Tuttosport namijenjena je nogometašima do 21 godine, a najboljeg biraju novinari iz 30 većih europskih novinskih kuća, među kojima su "L'Équipe", Marca i The Times.

Dvadesetogodišnji francuski reprezentativac osvojio je nagradu Zlatni dečko ispred igrača minhenskog Bayerna Kingsleya Comana i Arsenalovog Hectora Bellerina.

Na popisu 40 nogometaša koji su ušli u izbor našli su se i tri Hrvata - Alen Halilović (Sporting), Mario Pašalić (Monaco) i Marko Pjaca (Dinamo).

Martial je i treći igrač Manchester Uniteda koji je osvojio ovu nagradu nakon Waynea Rooneya (2004.) i Andersona (2008.), dok ostali klubovi imaju samo po jednog dobitnika. Martial je naslijedio Raheema Sterlinga, a prije njega su nagradu osvajali i Lionel Messi, Cesc Fabregas, Sergio Aguero i Paul Pogba.

>>Njemačka ima novog Messija, Englezi nade polažu u dečka koji puši nargilu i tuče djevojke

Komentara 1

DU
Deleted user
16:25 19.12.2015.

Što nisi napisao na kojem mjestu su naši nogometaši, važno je da je naslov sugestivan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije