Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Capar i Kadrnka

Ispraćaj nogometaša na Mirogoju, Dinamo organizira utakmicu u njihovu čast

Capar i Kadrnka
Foto: vl
05.06.2018.
u 14:40

Komemoracija za igrače Futsal Dinama održat će se u sportskoj dvorani Megaton (Prešernova BB) u srijedu 6. lipnja s početkom u 19 sati.

Prometna nesreća u kojoj su se jučer ugasila dva mlada života zavila je Hrvatsku u crno. Nogometaš i trener Futsal Dinama izgubili su živote, a njihov posljednji ispraćaj održat će se na Mirogoju u četvrtak odnosno u petak. Klub će u njihovu čast organizirati utakmicu, a više o tome možete pročitati u klupskom priopćenju.

"Oskar Kadrnka i Matija Capar preminuli su 4. lipnja 2018. godine od ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći kada su se vraćali s turnira u Šibeniku. Njihove mlade živote prekinula je prometna nesreća, koja je napravila veliku bol u srcima obitelji i prijatelja. Javljamo vam da će ispraćaj Matije Capara biti u četvrtak 7. lipnja s početkom u 16:30 na groblju Mirogoj, dok će ispraćaj Oskara Kadrnke biti u petak 8. lipnja s početkom u 15 sati, također, na Mirogoju. Pozivamo sve članove Futsal Dinama da na ispraćaj dođu u članskim majicama.

Komemoracija za igrače Futsal Dinama održat će se u sportskoj dvorani Megaton (Prešernova BB) u srijedu 6. lipnja s početkom u 19 sati.

Oskar i Matija bili su pravi sportaši, zaljubljenici u Dinamo, a mi ćemo ih uvijek pamtiti po njihovoj dobroti te sportskim uspjesima i zalaganjima na terenu. Zato organiziramo i sportski oproštaj od naša dva prerano preminula igrača koji će se održati na stadionu SRC Šalata (19.6.) s početkom u 18 sati. Na ovom događaju nastupit će dvije ekipe iz Šibenika, grada u kojem su Oskar i Matija ispisali svoje zadnje futsal uspjehe. Kadetska ekipa našeg Oskara ugostit će MNK Crnicu, domaćina turnira s kojeg su se dečki vraćali, dok će seniorska ekipa Futsal Dinama ugostiti MNK Šibenik 1983, novog drugoligaša s Juga. Ulaznice ćete moći kupiti od ponedjeljka 11. lipnja u KND BBB (Ilica 37), a sav prihod uplatit ćemo na račun obitelji tragično preminulih sportaša.

Svoje donacije za obitelji tragično preminulih Oskara i Matije možete uplatiti na poseban broj računa otvoren u Zagrebačkoj banci: HR7123600001501567337", stoji u priopćenju.

Komentara 2

Avatar dras32
dras32
15:17 05.06.2018.

Momcima vjecni pokoj i mir, iskrena ljudska sucut ali nisam zavijen u crno. Cemu takva prenemaganja i licemjerno glumatanje, naravno da je steta svakog prerano ugaslog zivota ali ova glumatanja kad su oni koji nisu ni poznavali stradale ucviljeniji od obitelji i prijatelja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije