Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOLAZI RIJEKA
Povratak na članak

Ispadanje iz kupa u četvrtfinalu bilo bi velika pljuska Dinamu, ali i Krznaru

Pobjeda Dinama u Šibeniku, iako izborena dosta sretno, dobro je došla plavima pred dolazak Rijeke u Maksimir, pred tu prvu ključnu utakmicu u smiraj ove polusezone.

Komentari 6

JE
jedan
12:19 30.11.2021.

neka ispadnemo pa ćemo se napokon riješiti krznara

VL
IS
istina00
19:54 30.11.2021.

ispadanje od rijeke i nadam se da je krznar gotov, a ako kojim slučajem preživi taj susret, onda nakon što dinamo izgubi bod(ove) protiv hajduka na maksimiru više ga neće moći spasiti niti duh sveti!!!! koliko god ti porazi bili neugodni, puno veća neugoda je gledati ovakve jadne igre dinama! pogledajte kako sad igra hajduk pod dambrauskasom??? zašto ga dinamo nije angažirao kad su vidjeli da je krznar loš trener i da dinamo gubi od slabašnih ekipa kao slaven i lokomotiva nego su ga pustili da sroza momčad i rezultate!?!?

VL
DU
Deleted user
14:52 01.12.2021.

Dinamu da ali ne i Krznaru .......on misli da se sa 0:0 ide dalje

VL
FR
Frapin
17:01 30.11.2021.

I što onda ako ispadnemo tko će biti zamijena kojeg krkana očekujemo?

VL
Avatar feudalac
feudalac
08:54 30.11.2021.

...naprotiv, Kup je nevažno natjecanje, ne bi imao ništa protiv da Rijeka prođe dalje i osvoji Kup

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.