Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SCUD-ovi naciljani

Islamisti zaprijetili Blatteru: Selite korumpirani SP iz Katara jer imamo projektile

isil
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/2
11.07.2014.
u 10:31

Sada, nakon što je proglašen kalifat, objavljujemo da Svjetskog prvenstva u Kataru neće biti, poručio je ISIL.

Islamistička militantna grupa ISIL koja je proglasila kalifat, odnosno islamsku državu na teritorijima u Iraku i Siriji, te objavila petogodišnji plan za globalnu dominaciju kojim bi se trebali proširiti na dobar dio Europe, Azije i Afrike poslala je pismo predsjedniku Fife Seppu Blatteru, objavile su egipatske novine Al Wattan.

U pismu se, između ostalog, prijeti napadom projektilima ukoliko se domaćinstvo Svjetskog prvenstva 2022. godine ne preseli iz Katara u 'zamjensku državu'.

- Dragi Josephe, pisali smo vam već 2010. kada ste odlučili ili ste od strane bivšeg katarskog emira podmićeni da odlučite dati domaćinstvo Svjetskog prvenstva Kataru. Sada, nakon što je proglašen kalifat, objavljujemo da Svjetskog prvenstva u Kataru neće biti, s obzirom da će Katar postati dijelom kalifata pod vladavinom kalifa Ibrahima bin Awada Alqarshija, koji ne odobrava korupciju ili odmak od islama u muslimanskoj državi. Predlažemo vam stoga da donesete odluku o zamjenskoj državi umjesto Katara. Islamska država ima dalekometne projektile tipa SCUD koji lako mogu dosegnuti Katar, kao što to Amerikanci već znaju. Hvala - stoji u ISIL-ovu u pismu.

>>ISIL objavio plan za globalnu ekspanziju: Islamska država obuhvaćala bi i Hrvatsku!

>>Platini protiv Blattera: Ja ne mislim da je Katar pogrešna odluka

Foto: Twitter Screenshot/Youtube

Komentara 7

Avatar LiberalniAnarhist
LiberalniAnarhist
11:03 11.07.2014.

Vidim da je na ovoj njihovoj karti i Hrvatska!Baš super kad se dečki pojave i kod nas odvesti ću ih kod Macole u Liku!Da malo proslavimo uz masni odojak ,rakiju i pivkaru!Kažu da su ti dečki ludi za odojcima{neki tvrde da su ostali ovisnici}

DU
Deleted user
11:04 11.07.2014.

Islamsko etničko čišćenje nemuslimana zaslužuje kaznu i međunarodno suđenje za genocid...

Avatar LiberalniAnarhist
LiberalniAnarhist
11:14 11.07.2014.

netstoper..........bez brige da nema nafte već dugo bi ih vratili u kameno doba!To je dakle samo pitanje vremena kad će Vladaru svijeta i Izraelcima ,,puknuti,, film!Trenutno Amerikancima ova situacija savršeno odgovara!Kome bi inače američka vojna industrija prodavala oružje!Vladari na tom području će sad još više kupovati oružja!Sve je to jedan cirkus ..jer zar netko ozbiljan vjeruje da ti klošari iz ISIL-a imaju snagu i sredstva da ugroze Zapad!Kao što rekoh njih se boje u prvoj liniji arapski vladari jer znaju da njihova moć bazira na klimavim nogama!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije