Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIŠTA OD EURA

Iskreni izbornik Čačić: Strašno mi je žao Josipa Pivarića!

Josip Pivarić
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
28.01.2016.
u 11:31

Josip Pivarić više ne bi smio ići na pripreme u Španjolsku, La Manga mu je opet donijela ozljedu. Prošle, 27. siječnja u susretu s Oddsom pukla mu je metatarzalna kost, a sada 26. siječnja još je gore, u susretu s također norveškim klubom Stromsgodsetom pukli su prednji križni ligamenti i Pivarić mora na operaciju. Čeka ga duga rehabilitacija, obično je riječ o šest mjeseci.

Nitko se nije vratio

- Nije moglo gore, ni vrsta ozljede ni trenutak u kojem se dogodila. Nitko se nije vratio nakon ovakve ozljede nakon dva mjeseca pa zacijelo neću ni ja – kazao je Pivarić koji se dobrim igrama izborio i za reprezentaciju, već je bio siguran putnik za Euro u Francuskoj. Sad je to propalo, da se i ekspresno oporavi, kao što se prije očekivanja oporavio od loma metatarzalne kosti, neće igrati, neće biti u formi i izgubljen je za Euro.

- Velika šteta, baš na toj pozciji lijevog beka smo najdeficitarniji. A igrao je odlično, opravdao je poziv u reprezentaciju. Najviše mi je žao zbog njega – kazao nam je izbornik Ante Čačić.

Upravo je Čačić u Dinamo povukao Pivarića iz Lokomotive, i nedavno nam je pričao kako je on najbolji lijevi bek u Hrvatskoj.

- Moj ljubimac? Ne može se tako reći, ali bila mi je velika zadovoljština što je potvrdio ono što sam o njemu govorio, što sam tvrdio. Nažalost, sada je ovako, mogu mu samo zaželjeti brzi oporavak – poručio je izbornik.

I Dinamo je kao i reprezentacija, deficitaran na toj pozciji, sad je ostao Mario Musa, priključen je mladi Borna Sosa, znao je to ‘krpati’ i Alexandru Matel, ali Pivarić je bio uvjerljivi broj jedan.

Nepotreban prekršaj

Zoran Mamić bio je ljutit na Pivarića kad se ozlijedio, išao je namjerno napraviti prekršaj na igraču Stromsgodseta misleći da ga je ovaj prije udario laktom. Zoki ga je upozorio da ne radi glupi prekršaj, Piva nije poslušao i ozlijedio se.

- Ovo nam je veliki udarac jer se radi o igraču koji je standardan u sastavu i koji je bio nositelj energije, agresivnosti, pozitive i općenito kvalitete. Puno će nam nedostajati na terenu i izvan njega – kazao je Zoran Mamić i sam svjestan činjenice da igrač plavih teško može biti spreman za Europsko prvenstvo.

- On je veliki radnik i znamo da mu je u prošlosti trebalo malo vremena da se oporavi od ozljeda. Za očekivati je da će će do Europskog prvenstva biti zdrav, ali bit će bez utakmica i forme stoga mislim da mu je Euro propao. Velika šteta – dodao je Mamić.

Strašan šok za dečka iz Zeline koji je uvijek davao maksimum, koji je bio na korak do Eura!

>> Josip Pivarić teže ozlijeđen, propušta Europsko prvenstvo!

Komentara 14

DU
Deleted user
11:46 28.01.2016.

Žao mi Pive,dobar dečko.Najgore je za njega što se sada mogao dobro prodati u neki strani klub i riješiti egzistenciju jer je odigrao LP na visokoj razini ,igrao za reprezentaciju i mogao je naparviti odličan transfer.Ovako,nakon 6 mj.oporavka ,tko zna da li će se vratiti u staru formu i vratiti na pozicije na kojima je bio,A godine iduuu i lome nassss.....Ali nadam se da hoće,a neće mu biti loše i ako ostane u Dinamu do kraja karijere !Ipak,bolje je prošao od Ademija !

MA
magnum2013
14:23 28.01.2016.

Evo već vidimo na komentarima da ima i onih zadovoljnih koji slave zbog Josipove ozljede. No mi smo takav narod. Mrzeći Dinamo usrećuju nas i ovakove stvari. Nije nas sramota sakriti se iza nekog nika i pljuvati. VL dati će im u svakom momentu priliku da ćine isto. Svaka vam čast g.....jedna nepoštena.

Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
08:09 29.01.2016.

Strašno mu je žao Josipa Pivarića jer dečko je imal potencijal da za vrijeme EP trčkara po Francuskoj umjesto da ganja cure po Jadranu ili sjedi doma na zofi ispred TV!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije