PSIHIČKI ISCRPLJENA

Isinbajeva propušta ljetnu sezonu?

Jelena Isinbajeva
Reuters
16.03.2010.
u 22:29

Novo veliko razočaranje koje je doživjela na Svjetskom dvoranskom prvenstvu u Dohi prošli vikend nagnalo je Jelenu Isinbajevu da počne razmišljati o dužem odmoru od atletike.

Svjetska rekorderka u skoku s motkom je lani na Svjetskom prvenstvu u Berlinu ostala bez plasmana u finalu nakon što nije uspjela preksočiti početnu visinu.

U Dohi je, pak, zauzela tek četvrto mjesto s preskočenih 4.60 metara, daleko ispod svojih svjetskih rekorda, 5.00 u dvorani i 5.06 na otvorenom.

- Ne znam što mi se događa. U ovom trenutku nemam odgovor na to pitanje - kazala je atletičarka koja je još donedavno smatrana apsolutno nedodirljivom u svojoj disciplini.

- Fizički se osjećam sjajno. Možda sam samo emocionalno umorna i potreban mi je odmor. Moram ponovno pronaći vatru u sebi. Razgovarat ću s trenerom Vitalijem Petrovim. Možda odlučim pauzirati predstojeće ljeto - zaključila je 27- godišnja Ruskinja.

Ukoliko se odluči na stanku tijekom cijelog ljeta, to znači da neće braniti naslov europske prvakinje u Barceloni, ali i da je neće biti na Kontinentalnom kupu u rujnu u Splitu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije