Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSTATAK JE NEGATIVAN

Irski veznjak Browne zaražen koronavirusom nakon utakmice protiv Engleske

England v Republic of Ireland - International Friendly - Wembley Stadium
Nick Potts/Press Association/PIXSELL
13.11.2020.
u 14:02

"Ostali članovi momčadi i stručnog stožera bili su negativni na testiranju uoči gostovanja u Walesu", objavio je Irski nogometni savez (FAI).

Veznjak irske nogometne reprezentacije Alan Browne bio je pozitivan na virus COVID-19 manje od dana nakon što je nastupio u prijateljskoj utakmici protiv Engleske na Wembleyu u srijedu.

Browne je drugi irski igrač koji je bio pozitivan na COVID-19 ovoga tjedna, na testiranju prije utakmice protiv Engleske pozitivan je bio i napadač Callum Robinson koji zbog toga nije nastupio.

"Ostali članovi momčadi i stručnog stožera bili su negativni na testiranju uoči gostovanja u Walesu", objavio je Irski nogometni savez (FAI).

Irsku u nedjelju očekuje gostovanje u Walesu u pretposljednjem 5. kolu Lige nacija, a u srijedu će ugostiti Bugarsku u posljednjem 6. kolu. Uoči ta dva susreta Irska je treća u skupini 4 Lige B s dva boda, dva više od posljednje Bugarske. Na vrhu je Wales sa 10 bodova, druga Finska ima devet.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije