Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HAJDUKOVCI O SUCIMA

Ironični Brbić: Dajte da nam Šimčić sudi i derbi

Marin Brbić
Ivo Cagalj/PIXSELL
17.03.2014.
u 21:33

- Bili bismo zadovoljni kad bi bio delegiran za derbi s Dinamom. Da nije u tako dobroj formi, mogao je upropastiti prvenstvo, bili bismo samo tri boda iza Dinama - rekao je Brbić.

U subotu se u Poljudu trebao igrati derbi prvenstva, barem je tako izgledalo prije dva tjedna. Hajduk je bio šest bodova iza Dinama, blagajnik je trljao ruke, već je zbrajao 30 tisuća prodanih ulaznica. A onda su se opet dogodili Istra i Osijek.

Hajduk se u međuvremenu bavi suđenjem. Fran Jović bio je na udaru nakon Pule, bilo je dosta primjedbi na njegovo suđenje zbog kojeg je dobio negativnu ocjenu. A sada se Hajduk opet mora baviti suđenjem, Zlatko Šimčić oštetio je bijele za jedanaesterac u Osijeku. Trener Igor Tudor nije to želio komentirati, a sarkastičan je u izjavi bio Hajdukov predsjednik Marin Brbić. Na stranu sve propuštene Hajdukove prigode, ali to ne znači da ne treba notirati sudačke pogreške. Dakle, Brbić ima zanimljiv prijedlog, on bi da Šimčić sudi utakmicu protiv Dinama.

– Neka Šimčić sudi subotnji derbi, budući da je Fran Jović iz Zagreba, pa ne smije, neka to bude Šimčić – rekao je Brbić.

A onda se vratio na Šimčićevo arbitriranje u Osijeku.

Zahvaljujemo se Šimčiću na suđenju u Osijeku, učinilo nam se da je naš Milić učinio prekršaj kad je postigao gol, sudac je mogao poništiti gol, ali nije. Sve ostalo je jako dobro sudio. Lakat nije ruka, pa kad te udari u lakat – ništa. Pri rušenju Bashe sve je dobro vidio – govori Brbić i nastavlja:

Sudac u vrhunskoj formi

– Sudac Šimčić je kontinuirano u jako dobroj formi, u Rijeci nije podlegao pritisku i nije isključio Ademija, nije podlegao ni gostima iz Splita, crvenima u Maksimiru, kada nije dosudio jedanaesterac nad Glavinom. Ovo mu je bila treća utakmica u nizu da je pokazao da je u dobroj formi i očito je naš vrhunski sudac. Bili bismo zadovoljni kad bi bio delegiran za derbi s Dinamom. Da nije u tako dobroj formi, mogao je upropastiti prvenstvo, bili bismo samo tri boda iza Dinama.

>> Hajdukovci položili vijenac na Memorijalnom groblju u Vukovaru

Komentara 4

Avatar mohito
mohito
22:58 17.03.2014.

najbolja je najava utakmice dinamo hajduk na areni: kaze spiker: "moze li hajduk doci na samo 5 bodova zaostatka?"….oni su bodove protiv osijeka vec upisaili prije tekme (i ne sam oni nego i ovi sa maxtv-a sta su snimili tuu najavu) i sad kad im nije uspjelo, kmece i vrijedjaju..…zale se na zadnje dvije tekme a u obje im je sudac pomogal - protiv istre nije sudjen evidentni drugi penal za istru a protiv osijeka je produzena tekma sve dok hajduk nije izjednacil…glavno da je brbic izracunal u toj bolesnoj glavi da bi bili 3 boda iza dinama, ali na kraju nece bit ni drugi...

LI
Lisabon
11:37 18.03.2014.

Jesi Marsicu specijalista.Jovic je dobio negativnu ocjenu JER NIJE DOSUDIO PENAL ZA ISTRU (u drugom poluvremenu),a ovako ,po tebi i clanku ispada da je lose sudio Hajduku.Sram vas bilo.Hranite se laznim nadama,jeftino kupujete povjerenje navijaca i mislite da im se tako mozete dodvoriti.Onda oni zive u uvjerenju da se Hajduk stalno krade pa mrze sve i sva sta nije za Hajduk.Najbolje bi bilo da u subotu sudis Ti,a pomocnici da ti budu braca Vujovic,a cetvrti sudac Jovanovic.

Avatar vaha
vaha
22:39 17.03.2014.

za hajduk postoji samo jedno rjesenje - istupanje iz lige - ionak bi po propisma po kojima su izbaceni vartex i sibenik trebali odavno igrat u 4 ligi…to je prava liga za brbica i drustvo - a ovaj ispad brbica nije vise samo kmecanje, ovo je cisti bezobrazluk, ali brbica boli ona stvar za nekakvu kaznu jer ionak nis ne placaju…

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije