Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMENTAR IGORA FLAKA
Povratak na članak

Ipak ‘vozač kartinga’ smije misliti da onaj u ‘formuli’ vara

Dinamo u sprezi s Hrvatskim nogometnim savezom, po sjevernokorejskom modelu ‘gazi’ preostali dio hrvatskog nogometa godinama. I ne bi bilo drukčije ni ove sezone da Dinamo nije oslabio, a Rijeka ojačala. Kranjčar, Petev i neki ‘tatini’ problemi su doveli u pitanje novu berbu eura u europskim kupovima te, naravno, mogu sniziti cijenu modrim nogometašima.

Komentari 19

TO
tomo300ac
15:05 20.04.2017.

Da bi se shvatila frustracija i kompleksi Flaka i njegova netrpeljivost prema Mamiću koju on prenosi na Dinamo, treba se znati geneza odnosa njih dvojice. Dakle obojica su iz Bjelovara. Flakov otac Rajko Flak bio je trener u Bjelovarskom klubu Mladost Ždralovi a tamo su svoje prve treninge imali tada klinci Zdravko Mamić i njegov stariji brat Stojan. Rajko Flak je nakon nekog vremena usmjerio braću Mamić prema Dinamu. Istovemeno Rajko Flak, osim što je bio lokalni nogometni trener, bio je i vojno lice i komandant JNA oblasti Bjelovar. Otud svjetonazorska netrpeljivost njegovg sina Igora prema Mamiću. A još veća netrpeljivost proizlazi iz činjenice što je njegov vlastiti otac, usmjerivši Mamića prema Zagrebu i Dinamu pokrenuo jednu uspješnu karijeru nogometnog djelatnika dok je njegov sin Igor u svojim 50-ima danas osoba koja jedva spaja kraj s krajem i svoje osobne životne frustracije iskaljuje na ovakav način. Tužno.

VL
HO
Hotspot
15:07 20.04.2017.

danas flak, nakon delača, lisičkog ili kako se već zovu svi ti nazovi novinari, nastavlja tiradu dinamomrzaca protiv najpopularnijeg HR kluba! nevjerojatna je ta količina mržnje i neprijateljstva u zagrebačkom večernjem listu kontra dinama!!! može li netko zamisliti da novinari u slobodnoj dalmaciji godinama orekstrirano pljuju po hajduku??! i zato: dok ovi nazovi novinari ne odu, ja više niti lipe ne dam niti za tiskano niti za digitalno izdanje VL! no passaran!!!!

VL
ED
europski dinamo
14:16 20.04.2017.

Napravite analizu suđenja pa ćete vidjeti da se Rijeka najviše okoristila sudačkim greškama. Naravno da to nećete napraviti jer furate svoju politiku koju na sreću samo mali broj navijača Dinama podržava. Uzalud vam trud....

VL
DU
Deleted user
12:32 20.04.2017.

Jedino novinari mogu "koliko hoće i dokle hoće"..

VL
SE
senior
18:02 20.04.2017.

Pišite piskarala dok vaši listići ne propadnu jer vaše piskaranje sigurno neće povećati tiraž VL.

VL
Avatar mladen valentić
mladen valentić
13:44 21.04.2017.

Flak zaboravio si da je u Zagrebu tu Rijeku spasio sudac koji nije svirao kazneni udarac za Dinamo, zbog Bradarićevog igranja rukom u svom šesnaestercu, a u toj utakmici Dinamo je totalno nadigrao Rijeku, koju je spašavao i vratar, a kad je on bio svladan ispriječila se u nekoliko navrata vratnica i stativa. Nije sviran kazneni udarac za Dinamo, protiv Hajduka u Zagrebu, kad je igrač Soudanijev odarac prema golu blokirao s obje ruke. Da nije toga bilo možda bi bili izjednačeni s Rijekom ili bi bili za bod ispred. Također zaboravljaš utakmice u kojima je bilo grešaka koje su bile u korist Rijeke, protiv drugih HNL klubova. Vidimo u Ligi prvaka greške, svi kažu sudac je pogrešio, pa tako je i u našem prvenstvu, ali ako je greška išla u prilog Dinamu, odmah svi spominju pogoduje se Dinamu, ali kad je greška u korist Rijeke ili Hajduka, odmah se brani greška, kao i suci su samo ljudi i mogu pogriješiti!!!

VL
ZG
zgrio
18:41 20.04.2017.

Otužan tekst, u razini sa prijašnjim tekstovima. Nema tu brige za poštenjem ili takvim nečim, čista mržnja upakirana u loše štivo.

VL
MI
mingo@
21:24 20.04.2017.

Da novinaru, klad netko ima srama onda se crveni, za razliku od onih koji srama nemaju. A, takvi obično piskararaju ili iznose činjenice koje žele. Drugim riječima. laprdaju i obmanjuju javnost.

VL
21
215794
13:04 20.04.2017.

Pa I mi donekle zagrepcani crvenimo se tko su nam naturizirani zagrepcani I koliko im je stalo do Zagreba

VL
N4
neno_444
06:59 21.04.2017.

Stvarno je sramota da netko toliko zadojen piše za jedan zagrebački list...

VL
PE
perfa57
09:51 21.04.2017.

Podoficirsko dijete koje uz punu podršku Večernjeg blati i želi srušiti simbol hrvatstva Dinamo.

VL
AN
antimamićevac
19:26 20.04.2017.

jedina istina : dz =cz, zg=bg, hns=fsj. to vam je vaš idol napravio. sad pjevaj borbene do mile volje...

VL
Avatar HighFlyer
HighFlyer
14:01 20.04.2017.

Zbog ovakvog gnjusnog vodstva Dinama i HNS-a najvise ispastaju navijaci i igraci Dinama kojima je oduzet ponos navijanja za svoj klub. A ni nama ostalima nije bas ugodno stalno trpiti nepravde. Promjene su nuzne!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.