Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na što su slabi

Ipak nisu savršeni: Ovo su mane Messija, Ronalda, Zidanea, Šukera...

Ronaldo, Messi
Press Association/PIXSELL
15.10.2015.
u 21:00

Goal je izdvojio neke legende i njihove najveće boljke.

Iako se često zna reći kako neki nogometaši nemaju mana, to ipak nije tako. I Lionel Messi i Cristiano Ronaldo imaju slabe strane, a Goal je izdvojio neke legende i njihove najveće boljke.

PREKRŠAJI CRISTIANA RONALDA: Njegova sposobnost zadržavanja lopte je pomalo zabrinjavajuća...

JEDANAESTERCI LIONELA MESSIJA: Četverostruki osvajač Zlatne lopte često promaši udarac s bijele točke.

TEMPERAMENT FRANCESCA TOTTIJA: Romin je napadač od svog debija za klub imao nekoliko neugodnih epizoda. Sjećamo se pljuvanja na Christiana Poulsena na Euru 2004., napad na igrača Siene, Colonnosea 2005. godine koji ga je koštao pet utakmica suspenzije i udaranje Marija Balotellija u finalu kupa 2010. godine. Zaradio je 12 crvenih kartona u karijeri.

OZLJEDE MICHELA PLATINIJA: Njegova je karijera bila isprekidana ozljedama, a u svakoj je sezoni između 1972. i 1978. godine imao fizičkih problema. Od aktivnog se nogometa oprostio 1988. godine, samo 12 godina nakon debija.

KARTONI SERGIA RAMOSA: Branič Real Madrida i jedan od najvažnijih igrača posljednjeg desetljeća je prikupio najviše kartona u povijesti kraljevskog kluba. Prečesto koristi svoju snagu pa se to na kraju često pretvori i u slabost za njegovu momčad.

A koje su boljke ostalih velikana poput Neymara, Robbena, Šukera, Prosinečkog... pogledajte na portalu Goal.com.

>>Kralj strijelaca: Ronaldo ni za 20 godina ne bi prestigao Pepija

Komentara 1

Avatar balen
balen
07:25 16.10.2015.

Šukerova je mana mozak. Čujte što priča, a oduvijek je bio takav. U školi nije znao beknuti. Prolazio je zbog nogometa. Jako limitiran intelektualno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije