Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U KLUBU ZADOVOLJNI

Ipak nije tako crno: Dinamo doznao odličnu vijest!

Sigali
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/6
21.02.2017.
u 14:15

- Drago nam je svima što se nije dogodila ona najgora moguća opcija i nadamo se da će Sigali brzo biti ponovno s nama - rekao je Petev.

Nakon što je Leonardo Sigali nezgodno doskočio na nogu tijekom utakmice Dinamo - Slaven Belupo na Maksimiru i na medicinskom vozilu napustio teren, detaljni su pregledi pokazali da argentinski branič neće trebati ići na operaciju koljena.

- Obavili smo sve preglede i nakon magnetske rezonance pokazalo se da nije indiciran operativni zahvat. To su svakako odlične vijesti za Sigalija i za sve nas. On će krenuti na fizikalnu terapiju i krećemo odmah s njegovom rehabilitacijom. Jedno će vrijeme hodati na štakama da ne opterećuje tu nogu i optimistični smo u vezi brzog procesa oporavka - potvrdio je za službenu web stranicu Dinama liječnik prve momčadi Ivica Smodek.

Ovu je vijest prokomentirao i trener Ivajlo Petev.

- Ovo su svakako dobre vijesti i daju nam vjeru i optimizam iako je s ozljedama uvijek riskantno. Drago nam je svima što se nije dogodila ona najgora moguća opcija i nadamo se da će Sigali brzo biti ponovno s nama - rekao je Petev.

>> Mateo Beusan o zaleđu Slavena protiv Dinama: Ovo je najveća sudačka pogreška u sezoni

Komentara 3

DU
Deleted user
18:47 21.02.2017.

Samo Dinamo. Ovi kaj mudruju .....otpis. Sigali drž se i vrati se što prije majstore. Stalno i uvijek na tribini uz tebe šampione. Volim te Dinamo.

OM
omar
18:18 21.02.2017.

Ništa od tog Dinama dok se publika ne vrati na stadion. Te "face" koje se tamo migolje zgadile su se svima, a ne samo navijačima Dinama. Treba to mijenjat sve, a onda gurnut momčad u prvi plan. Danas je Dinamo=Mamić i to treba izbrisat, a to nije lako jer ovaj se toliko istaknuo da su narodu zanimljiviji njegovi monolozi i gluposti nego Dinamo i igrači. To je najveći problem. Za to će trebat vremena. Niko nije vječan, ali Dinamo Zagreb jest!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije