Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DIRLJIVA SCENA

Intrade i Bralić iznenadili reprezentativce i zapjevali im na treningu

Hrvatska nogometna reprezentacija
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/2
24.05.2014.
u 21:04

Klapa Intrade i Tomislav Bralić popeli su se na balkon travnjaka na kojem su Kovačevi igrači trenirali i zapjevali "Croatio, iz duše te ljubim". Igrači su se istezali uz pjesmu klape, bila je to dirljiva scena.

Nema drame oko osiguranja u Bad Tatzmmansdorfu. Iz Hrvatske su stigla dvojica policajaca, naravno, to su pravi specijalci obučeni za intervencije u najekstremnijim uvjetima, i to je sve. Policijski dvojac je tih i nenametljiv, pratit će naše reprezentativce i u Brazilu.

A ovo lokalno osiguranje oko hotela Avita izuzetno je gostoljubivo, pitomo. Njih par tek patrolira oko hotela, oko travnjaka na kojem treniraju Kovačeve trupe. Neke gledatelje, koji su se smjestili tik uz ogradu zamolili su pristojno da se maknu, a dvadesetak navijača, koji su trening pratili s obližnje ceste nisu ni pogledali.

Čak nema onih gorostasa na vratima hotela, jedan redar diskretno stoji unutar hotela. Kod Kovača je sve diskretno, ali vrlo jasno. Tako je i s odredbama oko posjeta obitelji, supruga, djevojaka...

Reprezentativci će za boravka u Bad Tatzmmansdorfu imati dva slobodna poslijepodneva, ona kada nema treninga. Kovač je, naime, treninge odredio u ritmu dva dana po dva treninga, a treći dan je samo jutarnji.

Jedini iskorak napravljen je kada se na treningu pojavila klapa Intrade s Tomislavom Bralićem. Večer prije imali su koncert u blizini Beča, a onda su stigli u Bad Tatzmmansdorf. Popeli su se na balkon travnjaka na kojem su Kovačevi igrači trenirali i zapjevali "Croatio, iz duše te ljubim". Igrači su se istezali uz pjesmu klape, bila je to dirljiva scena. Naravno, kratko je trajala, par minuta i Bralić i društvo su otišli, a reprezentativci su ih nagradili pljeskom.

 

>> Srna se priključio treninzima; Vida i dalje na poštedi

Komentara 1

Avatar Neobavezno
Neobavezno
11:33 25.05.2014.

Jaka stvar sto su oni dosli i pjevali.................................

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije