Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bod u Bergamu

Handanović spasio Inter čudesnim obranama, nastupili Brozović i Perišić

Inter - Atalanta
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
16.01.2016.
u 17:13

Marcelo Brozović, koji je odigrao čitav susret za Inter, imao je vrlo dobru priliku u 34. minuti, ali Atalantini braniči bili su koncentrirani.

Atalanta i Inter podijelili su bodove (1:1) u prvom susretu 20. kola talijanskog prvenstva. Utakmicu na stadionu Atleti Azzurri d'Italia obilježila su dva autogola.

Domaći su poveli u 17. minuti kad je loptu je u vlastitu mrežu skrenuo Murillo. Samo osam minuta kasnije, autogol je zabio i Toloi kad je pokušao izbiti jedno ubacivanje.

Marcelo Brozović, koji je odigrao čitav susret za Inter, imao je vrlo dobru priliku u 34. minuti, ali Atalantini braniči bili su koncentrirani. Dobio je i žuti karton u 53. minuti zbog oštrog prekršaja.

Domaćin je u drugom dijelu bio opasniji, ali vratar Handanović spasio je Inter s nekoliko obrana. Posebno dojmljiva bila je ona u 61. minuti kad je nogom zaustavio Cigarinijev udarac iz blizine.

 

Ivan Perišić je zaigrao za gostujuću momčad od 58. minute kad je zamijenio Guarina.

>>'Engleski klubovi žele Brozovića, ali on je sretan u Interu'

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Komentara 2

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
18:34 16.01.2016.

Čudesan je taj Handanovič, vratar sa 100 ruku, pravi bosanac... svaka mu čast.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije