Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Inter izgubio na Nou Campu

Interov trener: Nedostajala nam je hrabrost u najvažnijoj utakmici

Barcelona - Inter
Foto: Reuters
1/6
25.10.2018.
u 08:58

Messi nam uvijek nedostaje kada ga nema, ali moramo i bez njega pobjeđivati - rekao je Ernest Valverde

Barcelona je bez Lionela Messija, koji je prošlog vikenda slomio podlakticu, izborila i treću pobjedu u Ligi prvaka. Katalonska momčad je na Nou Campu pobijedila Inter s 2:0 golovima Rafinhe i Albe.

- Sada smo puni samopouzdanja uoči El Clasica. Osjećam se sjajno - kazao je Rafinha.

>> Pogledajte galeriju: Lionel Messi na utakmici protiv Intera

Barcelona - Inter
1/8

Barcelonin trener Ernesto Valverde morao je protiv Intera igrati bez svog najboljeg igrača, ali i bez njega Barca je stigla do trijumfa.

- Messi nam uvijek nedostaje kada ga nema, ali moramo i bez njega pobjeđivati. Sretni smo zbog rezultata, Inter je bio težak suparnik. Znali smo što nam Rafinha može donijeti - rekao je Ernesto Valverde.

Interov kapetan Mauro Icardi pokušao je pronaći razloge poraza.

- Prvo poluvrijeme nije bilo vrijedno Intera. Barceloni smo ostavljali previše prostora i davali im lopte, pustili smo ih da igraju. Tek smo ih u nastavku pritisnuli, što ih je tjeralo na pogreške - istaknuo je Interov kapetan.

I talijanski trener Luciano Spalletti bio je ljutit na svoje igrače.

>> Pogledajte kako se vatreni zabavljaju u slobodno vrijeme

- Najviše me razočaralo što smo u prvom poluvremenu podlegli njihovom pritisku. Toliko smo se borili da stignemo tu gdje jesmo, a onda u najvažnijoj utakmici nedostajala nam je hrabrost - rekao je Spalletti i dodao:

- Kada smo imali loptu nismo znali što bismo s njom učinili. A Barcelona je igrala s jedne strane na drugu, prema nazad i prema naprijed, izmorili su nas svojim dodavanjima.

Komentara 1

PR
prajdali100
09:14 25.10.2018.

Na Arena sportu srpski komentator nikako nije mogao prevaliti preko usta da je Rakitić genijalno asistirao kod drugog gola.Kakvi su to bolesnici !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije