Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HOO UPOZORAVA
Povratak na članak

Internetsko klađenje inozemnih priređivača ide na štetu hrvatskog sporta

- Iako članak 68. Zakona o igrama na sreću izričito zabranjuje priređivanje igara na sreću inozemnim priređivačima, treba istaknuti kako oni nesmetano posluju u Republici Hrvatskoj čime krše zakon - istaknuo je predsjednik HOO-a Zlatko Mateša.

Komentari 2

LA
like_a_boss
18:48 07.04.2016.

Proračunu štetu nanosi ona smiješna "Sportska" televizija. Svaki put kad ju idem pogledati, tamo su vijesti na bosanskom iz bosne ?!?!?! Sporta nigdje. I nikom ništa, novci se izvlače, zakon se krši, nitko ništa ne poduzima?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.