Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
URNEBESNI KOMENTARI
Povratak na članak

Internet gori! Pogledajte kako se navijači rugaju Guardioli i Cityjevu novcu

"Guardiola je potrošio 700 milijuna funti otkako je preuzeo Manchester City, a u Ligi prvaka nije stigao dalje od Davida Moyesa", komentiraju na društvenim mrežama.

Komentari 13

Avatar lip_ko_nadan
lip_ko_nadan
09:12 18.04.2019.

Možda da kupi Messija i Ronalda ??

VL
Avatar mali322
mali322
10:04 18.04.2019.

Kako će ih Ajax slistiti...milina!

VL
BJ
BBB Jarun
08:50 18.04.2019.

A koliko je potrošila barca, real, chelsea, manu, psg, itd...... Pep di god je došao osvojio je sve što je mogao. Jučer je nažalost ispala lošija momčad. A VAR se pokazao kao veliki promašaj kad su situacije milimetarske za procijeniti. Zaleđe od milimetra i gol rukom su više nego očiti.

VL
Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
09:13 18.04.2019.

"Od sezone 2008./2009. Guardiola je na pojačanja potrošio 1,03 milijarde funti. Ni jedan trener nije dao toliko novca za to vrijeme. Uz to je uzeo godinu dana slobodno", jedan je od komentara. kaj je guardiola 11 godina na mc????hahahahahahah

VL
Avatar dzambo
dzambo
09:02 18.04.2019.

Realno gledajuci sto se tice ove tekme protiv Tottenhema da je bilo obrnuto i da je poslije 10 min. M.City vodija 2:1 a Tottenhamu tribalo dati 3 gola do kraja a ne primiti niti jedan gol to ovaj Tottenham ne bi moga...a fino se vidi da sve ove sezone zadnjih godina M.City (Al opet u Engl. ligi hara) nije uspio kupiti niti jednu vecu nogometnu zvijezdu...tipa..Ronalda....Mesija...vrlo korisne napadaca tipa Mandze...Lewandovskog, Millera...a odbrana M.Citija je najslabija karika i za sve ove god. isto nije uspio kupit barem jednog velikog Golmana....a triba je kupiti ili otkupiti barem drugog ili treceg golmana Njemacke Repke ak vec nije moga do Bajernovog a odbranu je triba kupit od Italijanskih klubova italijanske reprezentativne igrace odbrane...i tek bi onda ima ekipu da zakrpi ove rupe i u napadu i u odbrani..kad je vec potrosija toliko love triba je tak trosit...a u Bajernu opet NIJE IMAO klasu igraca Ronalda il Mesija ni nikoga iz standarne Italijaske repke odbranbene igrace...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.