Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
URNEBESNI KOMENTARI

Internet gori! Pogledajte kako se navijači rugaju Guardioli i Cityjevu novcu

Manchester City - Tottenham
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
18.04.2019.
u 08:25

"Guardiola je potrošio 700 milijuna funti otkako je preuzeo Manchester City, a u Ligi prvaka nije stigao dalje od Davida Moyesa", komentiraju na društvenim mrežama.

Ovo je tako okrutno, ali moramo to prihvatiti, rekao je trener Manchester Cityja Pep Guardiola nakon šokantnog ispadanja u četvrtfinalu Lige prvaka od Tottenhama.

Građani su na svom stadionu svladali Spurse s 4:3, ali im to  nije bilo dovoljno jer je Tottenham u prvoj utakmici u Londonu slavio s 1-0.

U utakmici punoj preokreta u Manchesteru strijelci su za City bili Raheem Sterling (4, 21), Bernardo Silva (11) i Sergio Aguero (59), a za Tottenham su zabili Son Heung Min (7, 10) i Fernando Llorente (73). 

- Poštujem VAR, ali se iz jednog kuta vidi da je Llorente igrao rukom. Možda sudac to nije vidio. Teško nam je, bit će nam i sutra, ali onda ćemo se pribrati i biti spremni za nastavak sezone - dodao je Guardiola.

A navijači diljem svijeta zabavljaju se na račun Guardiole i silnog novca koji je City uložio u pojačanja. No, to im se u Ligi prvaka još nije isplatilo.

"Od sezone 2008./2009. Guardiola je na pojačanja potrošio 1,03 milijarde funti. Ni jedan trener nije dao toliko novca za to vrijeme. Uz to je uzeo godinu dana slobodno", jedan je od komentara.

"Guardiola je potrošio 700 milijuna funti otkako je preuzeo Manchester City, a u Ligi prvaka nije stigao dalje od Davida Moyesa", komentiraju na društvenim mrežama. Donosimo neke od objava.

Komentara 13

Avatar lip_ko_nadan
lip_ko_nadan
09:12 18.04.2019.

Možda da kupi Messija i Ronalda ??

Avatar mali322
mali322
10:04 18.04.2019.

Kako će ih Ajax slistiti...milina!

BJ
BBB Jarun
08:50 18.04.2019.

A koliko je potrošila barca, real, chelsea, manu, psg, itd...... Pep di god je došao osvojio je sve što je mogao. Jučer je nažalost ispala lošija momčad. A VAR se pokazao kao veliki promašaj kad su situacije milimetarske za procijeniti. Zaleđe od milimetra i gol rukom su više nego očiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije