Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Europski prvak spremio 50 milijuna eura za pojačanja

Inter želi dovesti Van Persiea i Aršavina

van persie
Reuters
19.02.2011.
u 12:28

Talijanski i europski prvak Inter ozbiljno razmišlja o dovođenju napadača. Česte ozljede Diega Milita primoralo su čelnike kluba da posegnu za pojačanjima. Spremaju se ponuditi 50 milijuna eura za Robina van Persiea i Andreja Aršavina

Arsenalov je dvojac potopio Barcelonu (2:1) u prvom susretu osmine finala Lige prvaka. Inter želi pojačati konkurenciju u napadabez obzira što su u siječnju doveli Giampaola Pazzinija iz Sampdorije. Aršavin je za Arsenal ugovorom vezan do 2012., a Van Persie do 2014. godine.

Komentara 1

KA
kajinx
16:56 19.02.2011.

Trebaju još dovesti Messija, Roonyja, Džeku i Villu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije