Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJETNI POSLOVI

Inter slaže momčad: Žele u njoj Modrića i Guardiolu

'Barcelona\'s coach Pep Guardiola attends a news conference at Camp Nou stadium in Barcelona, March 7, 2011. Barcelona and Arsenal will play their Champions League soccer match on March 8. REUTERS/Alb
'ALBERT GEA'
09.04.2011.
u 21:33

Nakon što su u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka nokautirani od Schalkea (2:5), a Milan im je u prvenstvu pobjegao na pet bodova, Uprava Intera već se okrenula idućoj sezoni.

Glavni im je cilj dovesti novog trenera, a najveća želja predsjednika Massima Morattija jest Josep Guardiola. Trener Barcelone navodno je već razgovarao s ljudima iz Intera, a nedavno je i sam izjavio da se njegovo vrijeme u Barceloni bliži kraju.

Talijanski Tuttosport piše da je Inter počeo slagati i igračku križaljku, a da je visoko na listi želja Luka Modrić.

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Idler 3
Idler 3
22:47 09.04.2011.

Moratti je već odavno trebal navčit jedno - ak želiš nekaj slagat onda prvo dogovori s trenerom i pitaj ga kaj misli o pojačanjima....u protivnom ode još stotinjak milijuna u vjetar !!!

OR
ordinaryhandsome
02:04 10.04.2011.

Ma nije Morattiju do velikih pehara i love, najviše uživa da je na drugom il trećem mjestu. Neda se njemu bit prvi. lol Tak može dosta i tulumarit i živjet opuštenije heh

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije