Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPORAZUM

Inter se pohvalio da je Icardi u njihovom stopostotonom vlasništvu

Mauro Icardi
Facebook
11.06.2014.
u 10:03

- Postigli smo dogovor o raskidu suvlasničkog odnosa, tako da je naš klub sada u potpunosti vlasnik Icardija - priopćio je Inter.

Talijanski prvoligaš Inter iz Milana objavio je da 21-godišnji Argentinac Mauro Icardi u njihovom stopostotnom vlasništvu, što znači da je otkupljeno pedeset posto koliko je posjedovala Sampdoria.

- Postigli smo dogovor o raskidu suvlasničkog odnosa, tako da je naš klub sada u potpunosti vlasnik Icardija - stoji u priopćenju Intera.

Mladi Argentinac je tri godine trenirao u Barceloninoj nogometnoj akademiji, a u Sampdoriju je prešao u siječnju 2011. godine. Za argentinsku je reprezentaciju dosad odigrao jednu utakmicu, a u Inter je stigao prošlo ljeto.

>> Gazzetta: Inter na ljeto dovodi trojicu igrača Barcelone!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije