Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKA LIGA

Inter rasturio Stjarnan, trener posebno pohvalio Kovačića

Mateo Kovačić
Foto: John Walton/Press Association/PIXSELL
21.08.2014.
u 10:15

Pravdu je dijelio hrvatski sudac Marijo Strahonja

Inter je u Reykjaviku sa 3:0 porazio domaći Stjarnan u utakmici pretkola Europske lige.

Hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić odigrao je svih 90 minuta, a započeo je akciju koja je rezultirala prvim golom, koji je u 41. minuti zabio Mauro Icardi. Sedam minuta poslije poentirao je Brazilac Dodo, a u 89. minuti treći gol zabio je Danilo D'Ambrosio, koji je ušao u 75. minuti.

Na ovoj je utakmici u dresu crno-plavih debitirao srpski nogometaš Nemanja Vidić, koji je ove sezone došao iz Manchester Uniteda. Utakmicu je sudio naš Marijo Strahonja.

Kovačić je bio među igračima koje je trener Intera Walter Mazzarri posebno izdvojio.

- Hernanes je igrao prilično dobro. Poboljšava se, kao i svi igrači. On i Mateo igrali su dobro večeras jer su morali naporno raditi te se i braniti i napadati - rekao je Mazzarri.

>> Mateo Kovačić: Želim pisati povijest Intera

>> Mateo Kovačić solidan protiv Paoka u Solunu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije