Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DERBI ZAČELJA

Inter protiv Sesveta bez Mateja Delača

Borimir Perković
Davor Javorović
26.09.2009.
u 11:49

– Prvenstvo još nije ni počelo, a ja sam ostao bez pola momčadi - žalio se trener Intera Borimir Perković uoči gostovanja Sesvećana.

Nakon četiri uzastopna poraza, nogometaši zaprešićkog Intera danas će na svom stadionu ugostiti Croatiju Sesvete. Gosti pak u dosadašnjih osam kola nemaju nijednu pobjedu, samo tri neodlučena ishoda.

– Prvenstvo još nije ni počelo, a ja sam ostao bez pola momčadi. Uz ozlijeđene Pecelja, Yankepa, Jančetića, Jonjića i Ceraja, novi problem pojavio se jučer ujutro, kad me nazvao Matej Delač i rekao da zbog visoke temperature ne može doći na trening. Umjesto njega na vrata će Goran Brašnić. Ne mogu računati ni na Cavrića koji ima tri žuta kartona – rekao je Borimir Perković, trener Intera.

Dobra vijest je da se u momčad vraća Ante Batarelo. Lijevu stranu pokrivat će Damir Krznar koji se nije potpuno oporavio.

– Imam problem sa zadnjim veznim igračem. To mjesto trebao je igrati Ceraj, ali se žali na bolove u peti. Ne bude li mogao, morat će igrati nedovoljno oporavljeni Golem – istaknuo je Perković.

Sesvećani također imaju problema s izostancima igrača.

– Da, ali svi ti koji nedostaju nisu im ključni igrači prve momčadi – rekao je Perković.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije