Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi transfer

Inter prodaje Brozovića za 25 milijuna eura, velikani već stoje u redu

Marcelo Brozović, stolni tenis
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/7
14.07.2016.
u 10:32

Kada bi do prodaje Brozovića zaista došlo, njegova zamjena bio bi Portugalac Joao Mario, igrač kojeg je Mancini već javno hvalio.

Marcelo Brozović uskoro bi mogao napustiti Inter, pišu talijanski mediji. U svojim člancima navode da je Roberto Mancini spreman "žrtvovati" Hrvata kako bi zaradio novac i ispoštovao financijski fair-play.

Brozović je u ovom trenutku jedan od rijetkih igrača Intera za kojeg ima puno zainteresiranih, a novcem od njegova transfera klub bi dobio manevarskog prostora na tržištu pa bi mogao i ostvariti neke transfere. Kada bi do prodaje Brozovića zaista došlo, njegova zamjena bio bi Portugalac Joao Mario, igrač kojeg je Mancini već javno hvalio.

Što se Brozovića tiče, on je prošle sezone bio odličan u Interu i zainteresirao je skaute brojnih europskih velikana, a najviše su se spominjali Atletico Madrid, Liverpool i Arsenal. Žele li kupiti hrvatskog veznjaka, Interu bi, nagađa se, morali uplatiti oko 25 milijuna eura.

>>Ćorluki u posljednji čas propao transfer karijere u Bayern, agent nam potvrdio zbog čega!

>>UŽIVO Topnici pojačali ponudu za Lacazettea, Balotelli odlazi

Komentara 4

DU
Deleted user
13:19 14.07.2016.

Recepcijooooooooo javi se.Kakva je atmosfera? he,he. Jadnici.

ZE
zeljkofukic
10:44 14.07.2016.

Delač word ti sam podcrtava kad neku riječ krivo napišeš, pa daj provjeri barem tekst prije nego ga objaviš, neozbiljno je u ovako kratkom članku imati pravopisne greške..." U svojim čalncima navode da"

DS
ds
17:24 15.07.2016.

Ovo je dobro:Mogao bi...Kondicional ili kad na vrbi rodi grožde.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije