Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NADA OSTAJE

Inter preokretom protiv Udinesea učvrstio četvrto mjesto!

Inter
Reuters/PIXSELL
23.04.2016.
u 22:52

Za Inter je Marcelo Brozović odigrao svih 90 minuta, a Ivan Perišić je ušao u 65. minuti, dok su kod Udinesea Stipe Perica i Andrija Balić ostali na klupi.

U prvom susretu 35. kola Serie A Inter je u Milanu pobijedio Udinese s 3-1 i učvrstio se na trećem mjestu. 

Dvostruki strijelac za Inter bio je Stevan Jovetić (36, 75), dok je Udinese vodio pogotkom Cyrila Thereaua u 8. minuti. U zadnjim sekundama gostujući igrač Zapata ne zabija gol s dva metra, a u protunapadu Eder postiže konačnih 3-1.

Za Inter je Marcelo Brozović odigrao svih 90 minuta, a Ivan Perišić je ušao u 65. minuti, dok su kod Udinesea Stipe Perica i Andrija Balić ostali na klupi. 

Vodi Juventus s 82 boda, a potom slijede Napoli (73), Roma (68), Inter (64) i Fiorentina (59). Udinese je 14. s 38 bodova.

>> Talijani o Brozoviću: Odličnom igrom približio Inter Ligi prvaka

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Komentara 5

DU
Deleted user
01:18 24.04.2016.

E Baliću, koji si kuràc otišao u taj klub.

Avatar feudalac
feudalac
09:37 24.04.2016.

...venecijanski novinari, ne bi vam se ruka osušila da ste napisali kako je Marcelo Brozović bio najbolji igrač na utakmici a posvetili ste mu prostora kao Perici i Baliću koji su utakmicu gledali s klupe.

RI
rikavac
15:03 24.04.2016.

ja nemogu shvatit Mancinia isto je radio i u Engleskoj u sity ,zadnji,deset utakmica nijednom mu nisu poceli isti igraci utakmicu,svaku utakmicu izmjene igraca u pocetnom,sastavu. Mogu shvatit kad su,ozljede u pitanju a svi igraci zdravi i svaki razlicit sastav. Perisic sad je u pocetnoj sad na klupi ,ne razumijem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije