Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lijepa gesta

Inter najvjernijoj navijačici čestitao 113. rođendan!

'Inter Milan\'s Diego Milito celebrates after scoring against Lazio during their Italian Serie A soccer match at the San Siro stadium in Milan January 22, 2012. REUTERS/Alessandro Garofalo (ITALY - Ta
'ALESSANDRO GAROFALO'
05.04.2012.
u 11:20

Milanski Inter na svojoj je službenoj internetskoj stranici čestitao rođendan svojoj najstarijoj navijačici Mariji Radaelli.

Devet je godina starija od omiljenoga kluba navijačica rođena 1899. godine. Za klub navija od njegova osnutka i bila je na brojnim utakmicama. Inter se želio odužiti najpoznatijoj navijačici pa su joj za rođendan organizirali prijevoz uz pratnju policije do gradske vijećnice gdje su joj uručili darove.

Dobila je tortu s klupskim grbom i dres s brojem 113, a Marija je na proslavi otkrila da su joj najdraži igrači Giuseppe Meazza, Sandro Mazzola, Oscar Cordoba i Javier Zanetti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije