Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SERIE A

Inter lako do slavlja u Bologni (video)

Diego Milito
AFP
21.11.2009.
u 19:57

Nogometaši milanskog Intera, branitelji naslova prvaka u Seriji A, nastavljaju dominirati u domaćem okruženju, te su u prvom ogledu 13. kola pobijedili kod Bologne 3:1.

Bila je to jubilarna deseta pobjeda Intera, kao i peta na šestom gostovanju. Iako Juventus ima utakmicu manje, bitnije je da imaju čak osam bodova manje.

Na prvi pogodak se čekalo 22 minute kada je Argentinac Diego Milito svladao domaćeg vratara. No, nije mnogo trebalo da se Bologna vrati "u igru", pa su izjednačili minutu kasnije kada je Julija Cesara svladao Urugvajac Zalayeta. No, do poluvremena je Inter došao do novog vodstva (Balotelli), a pobjeda je potvrđena uz još jedan "argentinski pečat". Strijelac za konačnih 3:1 je bio Esteban Cambiasso.

Da Inter ne bude potpuno zadovoljan na ovom ogledu pobrinuo se njihov igrač Maicon, koji je u 90. minuti dobio crveni karton.

Serie A, 13. kolo:

Bologna - Inter 1:3 (Zalayeta 23 / Milito 22, Balotelli 42, Cambiasso 72)

Fiorentina - Parma (kasnije)

Redoslijed: 1. Inter 32, 2. Juventus 24 (-1), 3. Milan 22, 4. Fiorentina 21, 5. Sampdoria 21...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije