Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kažnjeni zbog rasizma

Inter gleda 10.000 školaraca! Crno-plavi poslali jasnu poruku navijačima

Inter
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
19.01.2019.
u 21:25

Inter je kažnjen nakon što su njegovi navijači rasistički vrijeđali stopera Napolija Kalidua Koulibalyja

Premda je talijanski nogometni velikan Inter zbog rasističkog ponašanja navijača kažnjen igranjem dvije utakmice bez prisustva gledatelja, utakmicu protiv Sassuola na tribinama San Sira prati više od 10.000 školaraca.

Inter je kažnjen nakon što su njegovi navijači rasistički vrijeđali stopera Napolija Kalidua Koulibalyja. Jednu utakmicu kazne odradio je u susretu osmine finala talijanskog Kupa protiv Beneventa, a drugu je odradio protiv Sassuola u prvenstvu.

>> Pogledajte video: Mandžukić i Ronaldo ubojiti tandem

Vodstvo crno-plavih nije se žalilo na odluku Talijanskog nogometnog saveza, međutim podnijeli su zahtjev da vrata stadiona otvore djeci.

'Ovo je važna inicijativa za slanje snažnog i jasnog signala protiv svakog oblika diskriminacije i nasilja', poručili su iz kluba.

Vodstvo Talijanskog nogometnog saveza i Serie A pristali su na njihov zahtjev i susret Inter - Sassuolo pratilo je više od 10.000 školaraca i članova nogometnih škola.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
16:09 20.01.2019.

Prije par sezona je isti potez napravio i Juventus. Umjesto praznih tribina, pozvali djecu iz osnovnih škola na stadion i mogu reći da je to sjajna ideja!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije