Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hajduk

Inoha izostao i s popodnevnog treninga, čeka ga suspenzija

\'21.10.2011., Zagreb - Nogometna utakmica 12. kola MAXtv Prve hrvatske nogometne lige, NK Lucko - HNK Hajduk. Masaiko Inoha.  Photo: Daniel Kasap/PIXSELL\'
Daniel Kasap/PIXSELL
17.01.2012.
u 12:46

Japanac je jučer napustio karantenu splitske momčadi, ali je Maleš nakon sastanka s njegovim menadžerom najavio da će Inoha danas trenirati. No nije se pojavio...

Nakon što je jučer sa svojim menadžerom Taka Yamazakijem napustio karantenu splitske momčadi te e-mailom zatražio raskid ugovora, Inoha se nije pojavio na jutrošnjem treningu iako je Maleš, nakon razgovara s Yamazakijem, najavio da će Japanac danas trenirati.

S druge strane čuje se da Inoha silno želi otići, ali neće dobiti raskid ugovora na štetu Hajduka, nego će ga klub s Poljuda pokušati prodati u Japan, što je i nogometaševa velika želja. Čelnici bijelih procijenili su da im se ne isplati držati nezadovoljnog igrača.

Iako se očekivalo, Inoha nije došao ni na popodnevni trening te ga vjerojatno očekuje suspenzija.

A nakon što se pojavila vijest da se Danijel Subašić i Marin Tomasov, dvojac koji radi odvojeno od prve momčadi, nisu pojavili na jutrošnjem treningu, doznajemo da su trening propustili u dogovoru s klubom.

Komentara 15

OB
-obrisani-
14:09 17.01.2012.

sbb..... Harakiri..... Samo nije Inoha lud da se ubija zbog Malesa i Hajduka .... Pustite covjeka iz ugovora lopine ionak se istoga ne pridrzavate.... Najbolje bi bilo da vas sve tuze ili prijave Uskoku nista drugo niste nit zasluzili....

Avatar mohito
mohito
14:09 17.01.2012.

inohi je svjedok pokajnik prodal istu pricu ko i svima - da dolazi u veliki klub osvajat trofeje.... i ugovorno mu je obecal mu isplacivat dvojr placu......a ko vjeruje malesu, taj ne prodje dobro, je pokajnik laze cim zine...na kraju je od pojacanja (lustica, inoha milicevic...)

SB
sbb
13:12 17.01.2012.

Nije decec lud. Bjezi dok jos moze. Prije nego sto saznaju njegovi sunarodnjaci s kim je bio i s kim se druzio, jer bi u tom slucaju morao izvrsit hiri-kiri da spasi cast obitelji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije