Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON ATLETICA

Iniesta: Sve smo izgladili! Enrique: Pa baš i nismo...

Suarez, Neymar, Messi
Foto: REUTERS/Albert Gea
13.01.2015.
u 08:15

- Rakitić je dokazao da je ipak dovoljno brz za Barcelonu. Sjajno je surađivao s Busquetsom i Iniestom - piše Marca.

Sjajna igra i pobjeda 3:1 u derbiju protiv Atletica smirile su napetu situaciju u svlačionici Barcelone. Tako barem tvrdi iskusni veznjak Andres Iniesta.

– Imali smo sastanak u svlačionici i sve smo riješili. Tenzija više nema, a pobjeda protiv Atletico Madrida bit će umirujući čimbenik za sve potrese u klubu, barem se nadam. Najobičnija su glupost glasine da netko od igrača ima problema s Luisom Enriqueom. Mi svojem treneru beskrajno vjerujemo – rekao je Iniesta i dodao:

– Nema panike, tek je siječanj. Ima još mnogo do kraja prvenstva, Real Madrid je itekako dostižan.

Trener Barcelone Enrique ne slaže se s Iniestom da je pobjeda protiv Atletica otjerala lošu atmosferu oko kluba.

– Sad je sve dobro jer smo odigrali vjerojatno najbolju utakmicu ove sezone, no problemi su samo naizgled nestali. Čim izgubimo prvu utakmicu, vjerujte mi, vratit će se ta negativna atmosfera – rekao je Enrique.

Mandžo svega 5 dodira

Na pitanje novinara tko zapravo vlada Barcelonom, Messi ili Enrique, Brazilac Neymar pronašao je diplomatski odgovor.

– Mislim da je to ipak Bartomeu. Naravno, Enrique i Messi su također jako važni – rekao je Neymar koji je uz Suareza i Messija bio najbolji igrač Barcelone u derbiju s Atleticom.

Vrlo dobar bio je i naš Ivan Rakitić. U većini španjolskih medija ocijenjen je solidnom trojkom, a Marca je napisala:

"Rakitić je dokazao da je ipak dovoljno brz za Barcelonu. Sjajno je surađivao s Busquetsom i Iniestom, ali i s napadačkim trojcem."

Imao je Rakitić 50 dodavanja na utakmici (40 točnih), a kreirao je šansu za gol Messiju.

Zanimljivo, imao je Raketa čak pet zračnih duela (dobio tri) te devet prodora (šest uspješnih).

Mario Mandžukić za svoju predstavu ocijenjen je dvojkom, gol iz jedanaesterca bio mu je ujedno i jedini gol na utakmici. Zanimljivo, Mandžo je u šesnaestercu Barcelone u 90 minuta imao svega pet dodira s loptom.

Messi: Ostajem u Barci

Inače, taj je jedanaesterac skrivio Messi, a pomalo nevjerojatno, bio mu je to prvi skrivljeni jedanaesterac u karijeri u klupskom i reprezentativnom dresu!

A kad smo kod Messija, zanimljivo je koja ga dva kluba jedina mogu dovesti s obzirom na pooštrena pravila financijskog fair-playa. To su samo Manchester United i Real Madrid. S obzirom na to da u Real sigurno neće, jedina mu je opcija United.

– Čitao sam da je moj otac razgovarao sa Manchester Cityjem i Chelseajem, no mogu samo reći da su sve to laži. Nikad nisam javno izrazio da imam namjeru napustiti ovaj klub. Isto tako nije dobro govoriti o nekakvom sporu između mene i Luisa Enriquea jer ga uopće nema – zaključio je Messi.

>>Messi: Lažu da sam tražio odlazak Enriquea i da sam pregovarao s Chelseajem i Cityjem

Komentara 1

DI
dinamojavolim1
12:24 13.01.2015.

gol iz jedanaesterca bio mu je ujedno i jedini gol na utakmici:))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije