Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WNBA

Indiana i Los Angeles izborili “majstorice”

Indiana Fever, Los Angles Sparks
AFP
26.09.2009.
u 09:39

Košarkašice Indiana Fevera i Los Angeles Sparksa su pobjedama u drugim utakmicama konferencijskih finala WNBA lige izbjegli ispadanje.

Tako je Indiana Fever u finalu Istočne konferencije kod kuće pobijedila aktualne prvakinje, košarkašice Detroit Shocka 79:75 na krilima Tamike Catchings koja je imala sjajan all-round učinak od 22 koša, 9 skokova, 6 ukradenih lopti i 5 asistencija.

Katie Douglas dodala je 14 koševa i 5 ukradenih lopti u redovima pobjedničke ekipe, dok je u redovima Detroita najbolja bila Deanna Nolan s 23 koša.

Odlučujuća treća utakmica igra se u subotu u Indianapolisu.

U finalu Zapadne konferencije igračice Los Angeles Sparksa su pobijedile Phoenix Mercury 87:76 na gostujućem parketu u utakmici u kojoj su od početka imale kontrolu. Candace Parker i Lisa Leslie su kombinirano do poluvremena ubacile 31 koš za prednost Sparksa 49:34, a u nastavku se igračice Mercuryja nisu približile na manje od osam koševa zaostatka.

Parker je na kraju bila najučinkovitija kod Sparksa s 24 koša i 18 skokova, dok je Leslie ubacila 20 koševa. Kod poražene ekipe su najbolje bile Diana Taurasi s Cappie Pondexter s 25 odnosno 19 koševa.

Odlučujuća treća utakmica igra se u subotu također u Phoenixu.

WNBA, finale Istočne konferencije:

Indiana – Detroit 79:75

rezultat u seriji 1-1

Finale Zapadne konferencije:

Phoenix – Los Angeles 76:85

rezultat u seriji 1-1

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije