Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA DOIGRAVANJE

Indiana i četvrti put dobila Knickse i osigurala finale protiv Miamija

Lance Stephenson Paul George
Reuters/Pixsell
19.05.2013.
u 09:37

Indiani je ovo prvo konferencijsko finale nakon 2004. godine, a prvu utakmicu protiv Miamija igra u srijedu

Košarkaši Indiane pobijedili su New York Knickse 106:99 te u polufinalnoj seriji slavili sa 4-2 i tako osigurali konferencijsko finale Istoka protiv Miamija.

Briljirao je Lance Stephenson sa 25 koševa i deset skokova, Paul George postigao je 23 koša, Roy Hibbert 21, a David West 17. Pacersi su u trećoj četvrtini vodili i s plus 12 nakon čega je uslijedila serija Knicksa 12-2 i izjednačenje na 72:72. Pet minuta prije kraja vodili su 92:90, no onda je uslijedila serija Stephensona 9-0 te sjajno odrađena obrana što je Indiani donijelo četvrtu polufinalnu pobjedu.

Kod Knicksa, Anthony je ubacio 39 koševa uz sedam skokova, Shumpert je dodao 19 koševa, J.R Smith 15 uz deset skokova.

Indiani je ovo prvo konferencijsko finale nakon 2004. godine. Prvu finalnu utakmicu protiv Miamija, koji ih je lani izbacio u polufinalu,  Pacersi igraju u srijedu u gostima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije