Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIH - GRČKA
Povratak na članak

Incident u Zenici: Opća tučnjava igrača, sukobili se i navijači

Nakon što je utakmica završila, došlo je gužve i sukoba igrača, a najratoborniji su bili domaći kapetan Edin Džeko i stoper Grčke Kostas Manolas, inače suigrači u Romi.

Komentari 4

DH
dalibor.hren
06:54 10.06.2017.

Je li radila i čakija?

VL
PU
paul-umpe
07:55 10.06.2017.

Kako bi bilo s nama da smo igrali umjesto grka.

VL
BM
branko.mihalic1
08:33 10.06.2017.

Šta reci primitivizam

VL
HA
hazo
08:48 10.06.2017.

A to da je pomočni trener bosne šakom razvalil grka Giannis Giannotasa i izbil prednji zub, niti riječi. Hahahaha koji bezjaki. Da su bar bili s toliko žara za vreme tekme kak su bili posle tekme. To su profiči, kaj imaju još tolko snage nakon tekme da se tuku, znači na tekmi se baš nisu prveč istrošili.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.