Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reagiralo osiguranje

Incident u Londonu! Navijač prekinuo susret Đokovića i Nishikorija

Navijač utrčava u teren na meču Đoković - Nishikori
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
20.11.2016.
u 08:51

- Trebamo uživati u takvom meču, to će biti sjajno. Čujem da se nikad nije u zadnjem meču odlučivalo o 'jedinici' i zbog toga mi je drago što ću sudjelovati u pisanju povijesti.

Novak Đoković uspio je za svega 66 minuta pobijediti Japanca Nishikorija sa 6:1, 6:1 i plasirati se u finale završnog Mastersa. Osin pobjede drugog tenisača svijeta, taj je susret obilježio i incident. Naime, jedan od navijača u Londonu skočio je s tribine i krenuo prema igračima, ali je osiguranje brzo reagiralo pa su ga svladali i predali policiji koja ga je odvela u stanicu na ispitivanje.

Meč je nakratko prekinut, ali to nije omelo Đokovića koji je lako došao do pobjede. Sad ga čeka finale s Murrayem u kojem se odlučuje o tome tko će biti prvi na kraju godine.

- Trebamo uživati u takvom meču, to će biti sjajno. Čujem da se nikad nije u zadnjem meču odlučivalo o 'jedinici' i zbog toga mi je drago što ću sudjelovati u pisanju povijesti. Ovo će zasigurno biti najveći meč koji ćemo odigrati jedan protiv drugog, rekao je Đoković.

 

 

Komentara 4

PE
peugeot
11:00 20.11.2016.

Je li London "pretplacen" da se u njemu na kraju svake godine odrzava Masters? Zasto se Masters ne bi mogao odrzavati, recimo, u Parizu gdje postoje fantasticni uslovi za organizaciju meca osam najboljih teniskih musketara? Ovako, Murray za sobom ima armiju najvijaca i engleske medije koji zajedno sve cine da Djokovica i ostale protivnike Murray-a destabiliziraju svojim provokacijama. Kad ovim porovokacijama dodamo i Murray-eve osobno dobijes "fantasticne uslove za igranje"! Pozdrav!

DU
Deleted user
11:08 20.11.2016.

Ako danas Nole bude igrao tako briljantno i impresivno kao jucer, Andy nema sanse. Nole, ponovi svoju jucerasnju igru i skini tog iritantnog "kralja drame" sa trona. Drzimo ti fige i navijamo svim srcem za tebe. Ajmooooo Nole!

UN
unbekant
09:48 20.11.2016.

Tako je i Monica Seles nastradala,od momenta kad ju je ubojica s nozem ubo,ona je pocela gubiti,jer je izgubila mnogo krvi i vjeru u sport,pa evo pokusali su i Djkovica,ili mozda Nishikorija "odstraniti"iz tog sporta,strasno,da se to desava,na najbolje osiguranim arenama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije