Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
München

Incident u Allianz Areni: Tuži Bayern jer ga je ozlijedio Unitedov navijač

Bayernovi navijači
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
24.03.2017.
u 08:10

Unitedov navijač pokušao je preko ograde ući u stadion, popeo se i skočio Rettensteineru na glavu. Nesretni Fritz je od udarca ostao bez zuba, te su mu slomljeni lakat i koljeno. Bio je na nekoliko operacija i još uvijek hoda pomoću pomagala

Bayernov navijač Fritz Rettensteiner tuži svoj klub i traži odštetu od 120.000 eura, jer mu je 2014. u Allianz Areni bila ugrožena sigurnost. U uzvratnoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka 2014. godine protiv Manchester Uniteda (3:1) u trenutku dok je čekao u redu ulazak na stadion na njega je pao jedan od navijača engleske momčadi.

Naime, Unitedov navijač pokušao je preko ograde ući u stadion, popeo se i skočio Rettensteineru na glavu. Nesretni Fritz je od udarca ostao bez zuba, te su mu slomljeni lakat i koljeno. Bio je na nekoliko operacija i još uvijek hoda pomoću pomagala.

Sada je Fritz Rettensteiner tužio Bayern i traži 120.000 eura, jer mu klub nije pružio sigurnost, a imao je ulaznicu. Nakon incidenta policija je uhitila Unitedova navijača.

Tijekom sezone kroz ulazna vrata Bayernova stadiona prođe dva milijuna gledatelja, a samo ih se pet uspije prošvercati. Sud je predložio nagodbu od 10.000 eura, ali je navijač odbio taj iznos. Bayern ne priznaje krivicu za taj incident.

- Allianz Arena je jedan od najsigurnijih stadiona na svijetu - Bayernov odvjetnik Gerhard Riedl.

>>Juventus može na Barcelonu bez straha, u Bayernu su oduševljeni ždrijebom: Vamos!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije