Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Škote čeka kazna
Povratak na članak

Celticov navijač upao na teren i napao igrača PSG-a

U Celtic Parku jedan je navijač domaće momčadi ušao na travnjak i napao mladu zvijezdu pariške momčadi Kyliana Mbappéa

Komentari 1

Avatar lisabon
lisabon
11:47 13.09.2017.

Nekoliko elemenata iz ovog dogadjaja trebalo bi pokazati kako se reagira kad je u pitanju ovakvo ponasanje.Kao prvo ,osobno sam gledao izravan TV prijenos utakmice,kamere to jednostavno ne snimaju nego snimaju sasvim drugi dio igralista(takav je naputak UEFE i FIFE).Kao drugo tog su gledaoca (kako pise u clanku) odmah izveli zastitari.Kao trece ,navedeno je,ostali gledaoci ulazak su popratili negodovanjem (fuckanjem),a kao cetvrto klub je odmah reagirao i dao u saopcenju jasno do znanja da se od toga ogradjuje i da ce navedenog navijaca sankcionirati te da vrlo dobro znaju kako ce to rijesiti .E sad to preslikajmo na situaciju iz Splita s utakmice Hajduk-Rijeka.Navijac ulazi u teren,TV kamere ga cijelo vrijeme prikazuju,zastitari stoje kao da se nista nije dogodilo,navijaci Hajduka burno pozdravljaju tog navijaca i skandiranjem mu daju podrsku,a kasnije ga se spominje kao idola Torcide (slicno kao i huligana koji je napao Marica ili lupio Mamica u glavu s ledja ili bacao baklje i kamenje na Mamica ispred suda ili se velica huligan Bego koji je takodjer napao Mamica).I na kraju Hajduk se ogradjuje od incidenta no pritom izricito zahtjevaju da se traze uzroci takvog ponasanja (prepisano od Jovanovica i Josipovica),a pritom nigdje ne spominju da ce istog navijaca i sami sankcionirati.Eto,nazalost,u nasoj Hrvatskoj mi jednostavno zelimo legalizirati huliganizam takvog tipa,a koji uglavnom sprovode tocno se zna navijaci kojeg kluba i cudimo se rigoroznim kaznama od UEFE .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.