Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Navijači Reala

Imamo dva Ferrarija, a da bi dobro radili, potreban im je motor. A to je Modrić!

'Real Madrid\'s Cristiano Ronaldo and Luka Modric during Spanish Supercup 2nd match on august 29 2012...Photo: Cebola / Cid-Fuentes / Foto © nph *** Local Caption ***'
Foto: 'nph / AlterphotosNordPhoto/PIXSELL'
05.05.2014.
u 16:56

Talijanski strateg ozbiljno računa na Luku u završnici prvenstva, a koliko im nedostaje kada nije u igri, najbolje se vidjelo jučer kada se Real mučio s Valencijom

Madridski Real u srijedu igra zaostalu utakmicu španjolskog prvenstva protiv Valladolida, a dobra je vijest povratak Luke Modrića. Hrvatski reprezentativac preskočio je jučerašnju utakmicu protiv Valencije zbog ozljede, a danas je još uvijek samostalno trenirao.

No, sutra u 11 sati ujutro održat će se posljednji trening uoči puta, a Carlo Ancelotti na njemu očekuje i Modrića.

Foto: Reuters (Ilustracija)

Talijanski strateg ozbiljno računa na Luku u završnici prvenstva, a koliko im nedostaje kada nije u igri, najbolje se vidjelo jučer kada se Real mučio s Valencijom i tek u posljednjim sekundama stigao do izjednačenja. Svjesni su toga i navijači madridskog kluba koji su po forumima pisali kako se njegov izostanak jako primijetio u igri, a jedan od njih ostavio je vrlo zanimljiv i slikovit komentar na Marci.

"Imamo dva Ferrarija, ali da bi oni dobro radili, potreban im je kvalitetan motor, a to je Luka Modrić. On je jedan od najvažnijih igrača Reala", napisao je navijač i dobio sve pozitivne ocjena za svoje slikovito izražavanje.

>>Kakva drama! Ronaldo u 93. minuti zabio za remi Reala protiv Valencije!

Komentara 3

KH
Khala
17:05 05.05.2014.

Apsolutno. I ne samo navijaci vec i strucni komentatori i novinari se slazu s tim. Od Marce, Daily maila, Goal.com-a itd.

DU
Deleted user
19:38 05.05.2014.

Nema sumnje, jučer je Modrinjo falio. Njegovim izostankom promijenila se i kompletna filozofija igre od sredine do špice. Bale je ostao iza Ronalda u početku da si sam vadi lopte i distribuira/puca, ali ga nije išlo jučer. Nije mirišalo na dobro. Ako je ikad Modrinjo skroz falio Reralu onda je to bilo jučer. Nažalost zbog tog kiksa je vjerojatno prvenstvo izgubljeno jer teško da će Atletico više napraviti kiks, ali što je tu je. Ostala je liga prvaka da im vrate.

HA
hajduk1966
09:21 06.05.2014.

Luka je stvarno dobar nadam se da ce ostati u formi do Brazila ,da ne dodje istrosen

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije