Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obitelj koščak

Imamo atletske 'Kosteliće': Mladu Janu iz Varaždina žele Amerikanci

07.07.2022.
u 12:00

Varaždinska obitelj Koščak postiže sjajne rezultate u atletici, Jana je postala europska prvakinja u sedmoboju za mlađe juniorke, a Klaru uskoro čeka juniorsko SP

Komentara 2

VE
vecernjimario
18:01 07.07.2022.

Jedino luđi rezultati od obitelji Kostelić mogu biti kao da Enuiti imaju vaterpolsku reprezentaciju koja redovito uzima medalje na svjetskim ili olimpijskim igrama. Po meni su rezultati Kostelića nenadmašni. Što je još bolje, mi imamo skijašku alpsku reprezentaciju koja je konkurentna na svjetskim natjecanjima. Jedino zalaganje i ulaganje obitelji u svoju djecu Hrvatskoj donosi rezultate, jer ozbiljnog sustava u sportu nema. To se najbolje vidi u momčadskim sportovima (izuzev nogometa - čitaj Mamić).

Avatar Hazl113
Hazl113
12:24 07.07.2022.

Put Kostelićevih je poseban jer Hrvatska nije alpska zemlja. Jedino što bi bila još veća posebnost da imamo prvake u skijaškim letovima, bobu i sl.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?