Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJJAČE PROTIVNICE
Povratak na članak

Imamo 1:1 s Norvežankama, ali i najteži poraz u povijesti. Ježić: Čuda su moguća

Naime, Norvežanke su u prvom krugu ostvarile tri glatke pobjede protiv Poljske, Njemačke i Rumunjske u kojima su ostvarile gol-razliku plus 40. Drugi krug su započele u istom ritmu i 'zaledile' aktualne svjetske prvakinje Nizozemke na minus sedam (32-25).

Komentari 4

Avatar majkuvam
majkuvam
19:33 11.12.2020.

Ja sam zaradio hrpu love na raznim kladionicama,nadam se da će "bukmejkeri" i dalje razmišljati kao ti.Cure igraju fenomenalno,nema ekipe koja je sigurna protiv njih.

VL
Avatar Kordunusrcu.
Kordunusrcu.
08:26 12.12.2020.

Napred cure,nema ne pobjedivi,samo vjerujte u sebe i svoju slogu.

VL
Avatar Diktatura pederijata
Diktatura pederijata
00:23 12.12.2020.

cure dajte sve od sebe pa ako i izgubite svi cemo se veseliti. hvala unaprijed.

VL
NI
Nini istrijan
16:39 11.12.2020.

Sva cuda su se dogodila prije 2000 godina,. Treba cestitati nasim djevojkama na postignute rezultate,koji su iznad ocekuvanja, ali Norveska je prejaka. Finale mislim da ce biti Francuska-Norveska!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.