Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SANDRA PERKOVIĆ

Imam tim s kojim ću pokoriti svijet, dijamant ću vratiti kod sebe

Modrić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
27.12.2018.
u 21:25

- Nadam se da će biti dobrih vijesti iz Dohe i da će se dijamant vratiti u Hrvatsku. Prijatelji me zadirkuju da su zbog mene promijenili pravila Dijamantne lige kako bi netko drugi došao do pobjede.

Sandra Perković sedmi put zaredom proglašena je najboljom hrvatskom sportašicom. Na prvome mjestu, s osam trofeja, i dalje je Janica Kostelić, a Blanka Vlašić je treća sa šest trofeja.

- Još malo pa ću na put. Kovčege polako već pripremam, a bit će ih dosta jer odlazim na mjesec dana. Riječ je o odlasku na zimske pripreme na Floridu. Sa mnom će na put i treneri Edis Elkasević i Saša Milošević, te Filip Mihaljević, brončani u bacanju kugle sa Svjetskog dvoranskog prvenstva. Filip je novi u mojem tiu i možda će to nekoga iznenaditi. Mislim da ćemo biti četvorka koja će pokoriti svijet.

Liječnici neće trebati

Otkud Mihaljević u vašem timu?

- Dugo smo razmišljali koga uzeti, a onda se Filip sam ponudio. Jer, želi na Igrama u Tokiju napraviti velike stvari, a bolji izbor za trenera od Edisa, bivšeg juniorskog svjetskog prvaka i rekordera u bacanju kugle, nije mogao naći - rekla je Sandra.

Idete bez liječničke službe?

- U kampu ima kvalitetan kadar liječnika i fizioterapeuta pa to nije bilo potrebno. Nakon završetka prvog dijela priprema, doći će Branko Vajda koji najbolje poznaje kako moje tijelo reagira. Nadam se da neće biti potrebna ni jedna liječnička intervencija.

To što je na proglašenju sjedila uz Luku Modrića, dobro je iskoristila.

- Da, donijela sam mu dva dresa na potpis. Jedan je dres hrvatske reprezentacije u kojem sam gledala sve naše utakmice na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, a drugi je dres Reala. Bila mi je velika čast što mi se potpisao jedan od najboljih svjetskih nogometaša i hrvatskih sportaša. Iskoristila sam priliku prije proglašenja jer bi kasnije bilo nemoguće doći do njega - rekla je Sandra.

Povratak dijamanta...

Sljedeće sezone pred vama su dva velika cilja - obrana svjetskog zlata u Dohi te povratak naslova ukupne pobjednice Dijamantne lige u bacanju diska.

- Nadam se da će biti dobrih vijesti iz Dohe i da će se dijamant vratiti u Hrvatsku. Prijatelji me zadirkuju da su zbog mene promijenili pravila Dijamantne lige kako bi netko drugi došao do pobjede. Ne podržavam ta pravila, ali moram im se prilagoditi. Žalosno je što je od pet mitinga Dijamantne lige bitan samo zadnji, finalni. U tom slučaju neka se natjecanje ne zove liga nego kup.

U novoj sezoni trebala bi vam se priključiti Sara Kolak, olimpijska pobjednica u bacanju koplja koja je zbog operacije propustila prošlu sezonu.

- Nisam s njom u kontaktu u posljednje vrijeme, ali joj želim sreću u novoj sezoni - istaknula je najbolja hrvatska sportašica.

Doček Nove godine?

- U krugu prijatelja. Tako je uvijek, a lokacija je tajna - zaključila je Sandra Perković. 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
05:39 28.12.2018.

Sve bi bilo OK samo sav uspijeh si bacila u ponor kada si ušla u politiku i to još sa kriminalcem....što ti je to trebalo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije